Arama sonuçlarınız

1. ercan_48

Satılık 2016 YAMAHA XJ6 DİVERSİON F ABS

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sitenin-en-dolu-abs-li-xj6-si-temiz-bakimli-ve-ekstrali-1120543110/detay
  2. ercan_48

Kawasaki'nin Bana Karşı Açmış Olduğu Davayı Kazandım.

2016 yılında bayiden sıfır km 2015 model kawasaki Z250SL modeli almıştım ve garanti süreci bitmeye yakın farda oluşan izlerden dolayı kawasaki distribütörü ile iletişime geçerek yardımcı olmalarını istedim ama yardımcı olmayı geç cevap bile alamayınca tüketici mahkeme heyetine başvurma kararı...
  3. ercan_48

Xj6 Diversion F 2105 model ve üstü motosiklet aranıyor.

Düşük km ve hatasız bakımları düzgün motor aramaktayım. Arabayla takas etmek isteyende olursa araç mevcut altını,üstünü konuşuruz.
  4. ercan_48

Kawasaki Z-Moto' ya açmış olduğum davada yardımcı olabilecek avukat arkadaş varmıdır?

Birçok kişi sorun yaşamasına rağmen mahkemeyle ya da tüketici mahkeme heyetiyle uğraşmak istememesinden dolayı sorunlarına çözüm aramıyor. Bende motosikletim ile ilgili yaşamış olduğum sorunda hakkımı aramak için tüketici mahkemesine başvuruda bulundum.Fakat sıkıntım büyük karşı tarafın güçlü...
  5. ercan_48

Kawasaki den beklenmeyecek ilgisizlik ve kalitesiz ön far

Çok titiz birisi olarak kullandığım Z250SL motorumun bütün bakımlarını serviste yaptırmama rağmen farda oluşan izler için garanti kapsamında değişmeyeceğini söyledi, ana bayi olan z-moto. Farda oluşan kusurdan başka bir kusur bulamazsınız çünkü geri kalan kısımlardaki kalitesi tartışılmaz...
  6. ercan_48

Radyatör Koruma Yapım Aşamasında

AutoCad programında yaptığım çizimi cnc makinası olan tanıdık birisi tarafından kestirdim. kabaca işleri bitti ve sıra ince işlerine geldi. Zımpara yapılıp parlak siyaha boyayacağım ve altına sipariş ettiğim panjur telini yeşile boyayıp monte edeceğim. ilerleyen zamanlarda bitmiş halinin...
  7. ercan_48

Paddock (Ön-Arka Sehpa) Yapımım

Az biraz anlarım bu işlerden elimden geldiğince, iki günlük çalışmayla yaptım. Yapmak isteyenlere yardımcı olabilirim. Eksik gördüğünüz ya da şöyle olsa daha iyi olabilirdi dediğiniz noktaları varsa söyleyerek daha kullanışlı hale getirebiliriz.
  8. ercan_48

Satılık Kawasaki Z250SL Araba Alacağım İçin Satacağım.

Motoruma forumdaki Kawasaki Z250SL blogundan bakabilirsiniz bol fotolu mesajlarım vardır forumdan düşünen arkadaşlara güzellik yaparım. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-2015-model-kawasaki-z250sl-bol-ekstrali-servis-bakimli-kusursuz-349572150/detay/
  9. ercan_48

Eskileri Ve Yenileri Bir Arada Toplayalım... Tecrübelerde Ortaya Çıkacaktır ;)

Kuba CR1 20.000 km Kawasaki Z250SL 5000+ km
  10. ercan_48

Fan Çalışırken Stop Ediyor Musunuz Motorunuzu ?

Gideceğiniz yere geldiğinizde fan hala çalışmaya devam ediyorsa bekleyip durduktan sonra mı stop ediyorsunuz motorunuzu, yoksa hemen stop edip aküyle çalışmaya devam ediyor ne olsa diye öylece bırakıp gidiyor musunuz motorunuzu? Ben fanın durmasını bekliyorum sonra stop ediyorum.Tabi bu...
  11. ercan_48

Yazlık Motosiklet Kotu İçin Yardımlarınızı Bekliyorum.

Riderdenim olsun tech90 ve benzeri kot markaları olsun sitelerine baktım her kota aynı açıklamaları yazmışlar açıklamalar bölümünde. Aradığım kot gün içerisinde de rahatsız etmeyecek şekilde , güzel bir görünüm olan ve rahat olacak dar kesim slim bir kot arıyorum. kullandığınız önerebileceğiniz...
  12. ercan_48

Continental Conti Go Lastik Hakkında Bilgisi Olanlar Yardımcı Olabilir mi?

Bu lastiği kullanan var mı? sadece yaz aylarında kullanacağım performansı fiyatına göre iyi midir? Fikri olan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.
  13. ercan_48

Kawasaki z250sl arıyorum

Muğla'da ikamet etmekteyim. Ege bölgesinde motorunu satmayı düşünen varsa iletişime geçerse sevinirim.
  14. ercan_48

Kuba CR1 Hatasız Kazasız Temiz Bakımlı Muğla'dan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-kuba-cr1-bakimli-temiz-sorunsuz-motor-arayanlara-videolu-257048830/detay/ Motoru satma sebebim 250cc bir motor almak. Motor 11.684 km dedir. Kışın binmeyi pek tercih etmediğim için şu anda kapalı garajdadır arada bir çıkardığım için km...
  15. ercan_48

Lastik Ebatlarında Değişiklik

Lastiklerim ön 80/90-17 arka 110/80-17 bu ebatlarda iyi markalarda lastik bulamadım kötü markalarda var onları takmak istemiyorum sadece pirellide buldum oda 90/80-17 ön lastik farklı bu değişimle sıkıntı yaşar mıyım bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

Yeni mesajlar