Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba kız arkadaşıma ekipman bakıyoruz, sizlerinde tavsiyelerini almak istedim. 3.000 tl bütçemiz var bunun içine mont, eldiven, pantolon ve ayakkabı(bot) bakıyoruz. Kaskımız var bütçe olarak düşük daha çok f/p olarak bakıyoruz, cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Arkadaşlar merhaba benim 1994 model 626 Mazda'm var. Arabamın fren merkezleri bitmiş durumda değiştirmem gerekiyor, servise gittiğim zaman bu parçalar bana kdv işçilik eklemeden en az 2.000 TL bir rakam çıkıyor kdv işçilik derken 3.000-3.500TL bir rakamlar söylediler. Dedim oluru yok mu bu işin...
Arkadaşlar 10 dakika önce bir motorcu arkadışımız tem otoyolu ttarene stadın 200 metre ilerisinde köprü altında (2. Köprü yolu) emniyet şeridin seyir halinde iken bir servis şoförün emniyet şeridine girdiği anda kaza oluyor, motorcu kardeşimiz de önemli bir durumu gözükmüyor sırtında biraz...
arkadaşlar merhaba başlıkta belirttiğim gibi tek eksiği olan bot için bir arayış içerisindeyim... Aylardır YDS DIABLO 11.0 GTX bedeni arıyorum bulamadım, yerli malı olduğu için kendi milletimiz kazansın diyorum lakin beden gelmiyor bir türlü hal böyle olunca sağlığı pek ihmal etmeye gelmez...
Arkadaşlar merhaba cc büyütmek için motorumu satıyorum. Pazarlık sünnettir...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-9500-km-de-temiz-ybr-273676166/detay/
Arkadaşlar eldiven bakıyorum kendime 700 tl'lik bir bütçe ayırdım. Koruması sağlam bir eldiven arıyorum mevsimlik kullanabileceğim yoğun yağmur veya karda motor kullanmıyorum... Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.