Arama sonuçlarınız

1. 4

Bu turboyu nerden buluruz bi bakın arkadaslar

http://www.aliexpress.com/item-img/DIY-Turbo-500-Turbo-kit-motorcycle-parts-Electronic-turbocharger/521829283.html Bu cok.hosuma gitti nerden buluruz bi el atın :D
  2. 4

motor 4 bin 5 bin devir arası gitmiyor bi yardım ustalar bulamadı!!

Merhaba arkadaşlar. Motor kalkışda iyi ama gazlamaya başlayınca 4 5 bin arası yıgılıyor sonra düzeliyor rodaji itina ile yapıldı . Bisey farketim cikle ortadayken yani tam açık değilken yapmiyor ama bu seferde son devirlere gelince tekliyor normal olarak sizce neden olabilir bi yardımm.
  3. 4

Tak diye bi ses geliyor ve stop ediyor acill

Arkadaşlar dünden beridir var. motor sogukken calıştırıp ilk vitese taktım tam kalkarken tak diye bi ses geldi motor stop etti marş dan çalışmadı. Sonra bi daha yapti bu sefer marş dan aldı bazen yapmiyor anlayamadım dikkat ettim motor sogukken yapiyor neden olabilir ?
  4. 4

boğulup öyle gidiyor neden?

Arkadaslar motor isindikdan sonra son gaz verip gitmek istiyorum ama ilk basta bi bogulur gibi olup sonradan gidiyor cikleyi ortaya alinca yapmiyor ama bu sefer son devir gidemiyorum tabi. Ayrica ilk çalıştırırken stop ediyor isininca etmiyor . Hava sorunumu yoksa bobinle alakalimi ??
  5. 4

Çok yavaş gidiyor neden dir lülfen yardımcı olun !!

Merhaba arkadaşlar 3 ay evvel bisan 100 cc cgr aldım. Motorun orjinalden karburator büyük, silindir çapı çok az daha büyük bunlara rağmen motor 90 ı gecmiyor. Deli olcam eski cup um bile 110 yapardı. Sizce neden gitmiyor. Bide motor 1 ile 2 ci vitesde son gaz yapinca bogulur gibi yapıp öyle...
  6. 4

100 cc lik bir motora hangi karbüratörü tavsiye edersiniz 100 125 150. ?

motorun karburatöründe sıkıtı olduğunu ogrendim yeni bi tane almak istiyorum motor 100cc 125 lik ve ya 150 lik alsam daha mi iyi olur ?
  7. 4

bisan atlas 100 aldığımdan beri stop ediyor!!

Arkadaslar 2 ay evvel bisan atlas 100 aldım aldığımdan beri stop ediyor servisle kavga ettim yapamadilar kendi motorcuma goturdum sibob ayari hava ayari felan yapti suan 1200 de yagi fln degisti ama hala stop ediyor bisuru motorcu gezdim yarisi bu motor ya 125lik yada150 lik olacak baska cozumu...

Yeni mesajlar