Arama sonuçlarınız

1. ErenSaritas

Satılık paddock stand - Beylikduzu

Selam arkadaşlar; Elimde ihtiyaç fazlası bir adet stand vardır. Hasanpaşada bir mağazada 160 liraya almıştım. Motorumu sattığım için atıl durumda duruyor. Beylikdüzü Marmara Mahallesinden teslim alınabilir. Fiyat: 70 tl iletişim: 0533 293 42 87
  2. ErenSaritas

Vites kolunun yukarıda takılı kalması.

Selamlar; Onceden nadiren oluyordu fakat son zamanlarda sıklaşmaya başladı , durum şöyleki; Vites yükselttiğimde vites geçmesine rağmen vites kolu yukarıda takılı kalıyor gazı açtıktan bir süre sonra aşağı atıyor. Vitesin inişini tetikleyen nedir acaba? Hafta sonu yağ değişimi yapıp vites...
  3. ErenSaritas

cbr 125r arka fren müşürü sorunu

Herkese selamlar; Bugun farkettim arka fren müşürüm çok geç devreye giriyor , neredeyse arka tekeri kilitleyicek kadar basınç uyguladığımda stop yanıyor. Müşürle alakalıdır diye düşünüyorum ama nerde ve nasıl çalışıyor fikrim yok. Söküp takabilceğim biyerdemi acaba ve temizlenip takılınca...
  4. ErenSaritas

CBR 125R Kontak takılı kaldı...

Arkadaşlar selamlar; Bu sabah kontağı çevirdiğimde biraz zorlanarak dondu. akşam eve geldiğimdede "noluyo buna" diyerekten bikaçkere üst üste kapatıp açtım kontağı. Donme hissi giderek zayıflayarak sonunda kontak açık vaziyette kaldı. Anahtarı kapalı konuma getirsemde kontak olduğu yerde...
  5. ErenSaritas

Merter - Cevizlibag yonunde bariyer guncellemesi....

Selamlar; Bu sabah cevizlibag yonune bariyerlerin alt kisimlarının metal plakalarla kapatildigini farkettim , dikkat eden oldumu acaba? Nihayet bi düzenleme geliyormu yoksa, ne dersiniz?
  6. ErenSaritas

CBR 125R Buji değişimi için anahtar...

Arkadaşlar selamlar; Linkteki anahtarlardan hangisi cbr 125 lere uygundur acaba? http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=buji+anahtarı Teşekkürler
  7. ErenSaritas

Cbr 125r Calisma problemi...

Arkadaşlar selamlar; Forumu uzun zamandır takip ediyorum fakat mesaj yazmak ancak bu gune nasip oldu , burda paylaşılan konulardan birçok şey öğrendim herkese sonsuz teşekkürler. Motor ile gecmisim yaklasik 1 yıl olmak uzere, ilk motorum Gilera runner 200 vxr dı şimdiki ise 2012 model cbr 125...

Yeni mesajlar