Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese merhaba,
kullanmakta olduğum motorumu satıyorum.
Link aşağıdaki gibidir.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-bakimli-regal-raptor-acil-485793319/detay/
Merhabalar arkadaşlar,
250 MCT sahibiyim, motor 5.vites de maksimum düz yolda 80-85, yokuş aşağı 90-95 görüyor. daha önceden debriyaj balatası değişti ve dişlilerde aşınma olduğu görülüp düzeltilmişti. 4. ve 5. vites arası ya çok kısa-aşırı derecede- yada bi terslik var.
4.viteste gaz verip...
Herkese selam arkadaşlar,
dün akşam 18:00 sularında kartal istikametine giderken kozyatağı mevkinde sol şerit ile beton bariyerlerin arasından giderken sağ şeritten bir araç sol şerite geçiyor ve sanırım hızlı giderken öndeki araça vurmamak için -ben o sırada halen yola devam ediyorum-...
herkese selamlar;
Bugün Motorum ile ilk kazayı yaptım, acemilik ve deneyim pek olmadığı için kestiremedim. aslında orta kapıyı bekliyordum ama ön kapı açılınca ufak bir çarpma gerçekleşti, sol ayna kırıldı, parmağım biraz ezildi.
Herkese Selam arkdaşlar...
aynı yazıyı RKS 150 kullananlar bölümüne yazdım...
36km de rks 150 almıştım. İzmir'den gelmesi kar yağışları falan derken biraz geç İstanbul'a ulaştı motor. karlar yüzünden 1-2 hafta kullanamadım daha sonrasında da motor çalışmadı servise verdim, 1 hafta serviste...