Arama sonuçlarınız

1. Doohan

Kararsızım yardımlarınızı bekliyorum

Abilerim kardeşlerim herkese merhabalar. Hiç bir zaman aktif forum kullanıcısı olamadım takip edemedim. Çok ikilemde olduğum için de fikirlerinizi / goruslerinizi almak istiyorum. Ekipmana çok önem veren, yaşıma göre (22) oldukça sakin bir sürücüyüm araba için de motosiklet için de. Yaklaşık 60...
  2. Doohan

Ankarada Turluyoruz Duyurulur!

Herkese Merhaba Arkadaşlar, Öncelikle motoru aldığımdan beri forumu kullanmama rağmen ilk defa foto atmanın heyecanını yaşıyorum :queen: Ankara Batıkent'te yaşıyorum ve karşı sitede de arkadaşım Gökhan Abi oturuyor, havalar güzel oldukça fırsat buldukça çıkıp dolaşıyoruz, turluyoruz...
  3. Doohan

R25'imle Aranıza Katıldım, Merhabalar :)

Öncelikle herkese selamlar, İsmim Burak, 21 yaşımdayım, Atılım Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği 2.Sınıf öğrencisiyim. Ankarada yaşıyorum. Bir anda heves ettiğim motosiklet konusunda nisan ayından beri yaptığım uzun araştırmalar, bütçe hazırlığı vs. sonucunda ilk motorumu, Yamaha YZF-R25 Race...
  4. Doohan

Yardıma ihtiyacım var, tavsiyelerinizi bekliyorum :)

Arkadaşlar meraba, Nisanın son haftası veya Mayısın ilk haftası kısmetse Yamaha YZF R25 Race Blu modelini alıcam. Daha önce sadece biraz scooter kullandım bu yüzden bir nevi başlangıç motorum olacak. Regal Raptor Daytona 250 alma niyetindeyken Yamaha'ya görüp aşık oldum ve fikrim değişti :queen...

Yeni mesajlar