Arama sonuçlarınız

1. M

50 cc için trafik sigortası yaptıran var mı?

Selamlar, Bu forumda eskiden aktif sayılırdım, uzun bir aradan sonra tekrar yazıyorum. 50 cc motosikletlerle ilgili kafama takılan bir konu var, tecrübesi olanların yorumunu almak istiyorum. Birkaç farklı sigortacıyla görüştüm; hepsi 50 cc motosiklete zorunlu trafik sigortası yapılabildiğini...
  2. M

Wd40 hakkında

WD 40 kullanırken dikkat edin. Genel bir kullanım amacı var ama normalde pas sökücü , içinde yağ bulundurduğu için yağlayıcı ve koruyucu özelliği vardır . Ama kimyasal maddeler olduğu için plastik kısımlara zarar verir esnek olan plastik parçaları sertleştirir, plastik contaların yapısını...
  3. M

Bir ay içersinde 4 defa motoru devirdim

Arkadaşlar iki yıldır motosiklet sürücüyüm yaklaşık 15 bin km tecrübem var fakat son bir ayda çeşitli sebeplerden ötürü tam 4 defa motoru devirdim çok şükür hepsi ufak çaplı kazalardı ama en sonuncusunda bileğim çıtladı ve şuan kolum alçıya alındı.. artık motora binmeye çekiniyorum sanki...
  4. M

Cumhurbaşkanı korumalarının motorcular ile tartışması

Sosyal medyalarda bazı şahıslar korumaların haklı olduğunu söylüyorlar.! ulan şerefsizler en soldan en sağa sinyal vermeden kırıp birde utanmadan sırf motorcu yavaş ol manasıyla el kaldırdığı için şehrin ortasında motorculara terörist muamelesi ile uzun namlulu silah çekiyorlar. hakaret...
  5. M

Yolda kaldım yardım

herkesin bayramı mübarek olsun Arkadaşlar bayram dolasıyla köye gidiyorum motor ile şuan yolda kaldım motor hareket halinde iken hirr deyip stop etti çalışmıyor hııır hııır diye ses geliyor ne yapmalıyım ?
  6. M

Motorumu çekmişler

Merhaba arkadașlar biraz önce alışverş yaptığım mağazadan dışarı çıkınca motorumun yerinde olmadığını gördüm kaldırıma park ettiğim için trafik tarafından çekilmiş fakat motorum kaldırımda geçen insanlar için hic bir engel teşkil etmiyordu şuan bu konuyla alakalı napabilirim evrağı herşeyi tam...
  7. M

Abs farkı

Abs'nin faydalı olup olmadığı yönünde tartışmalarına bence nokta koyacak video :) http://lm.facebook.com/l.php? u=http%3A%2F%2Fgiphy.com%2Fgifs%2Finteresting-motorcycle-abs-RtW1lhCOnsxWw&h=TAQGP2xdZ&s=1
  8. M

Gidonun yamulması

Merhaba arkadaşlar 2015 model kuba cg sahibiyim dün sabah işe giderken motorun gidonu hafif saga doğru yamuk olduğunu farkettim akabinde hemen öğle sonrası soluğu tamircide aldım tamirci bir tur attıktan sonra motorun ön düzeni tornacıya gitmesi gerektiğini belirtti başka bir tamirciye...
  9. M

Siz ne dersiniz arkadaşlar?

Evet arkadaşlar dün itibariyle 2015 model motosikletime plaka çıkarmak için allianz sigortaya gidip aldığım fiyat karşısında şok oldum sigorta ve plaka işlemi için 715 tl dediler 650 tl sini dün verdim bugün gidip plaka ve ruhsatı aldım ama yanımda 65 tl olmadığını söyledim yarın getirirsin...
  10. M

Bugün başıma gelen olay

Merhaba arkadaşlar bugün saat 16 sularında herzamanki kullandığım ana yolda ilerlerken 250 metre kadar ilerde Yunus polislerin ve trafik polislerin motosikletleri çevirdiğini görür görmez hemen geldiğim yöne dönerek ters seritten kaçmak istedim motorumun plakası olmadığı için fakat kaçtığım...
  11. M

Neden kaynaklıdır

Merhaba arkadaşlar 5 gün önce 2015 model iki el cg 125 kuba aldım fakat motor 3 vitesde 80 km hıza ulaşıyor ama 4 vitese atıyorum kadran bir türlü 80 kmyi geçmiyor sanki biraz hız artıyor gibi tam olarak anlayamadım sebebi nedir sizce?
  12. M

Nasıl olmalı

Merhaba arkadaşlar bir arkadaşım 1 ay önce arkadaş sıfır motor aldı ama kullanamadığından satmak isteyince ben talip oldum fakat bu arkadaş motorun plakasını hala çıkarmamış durumda ben motoru aldıktan sonra plaka için nasıl bir işlem yapmalıyım. Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür...
  13. M

Sırtlık tavsiyesi

Arkadaşlar Merhaba motor alalım 1 ay oldu bu süre içerisinde sırtlık haricinde bütün ekipmanlarımı tamamladım size zahmet 100-130 tl aralığında sırtlık tavsiyesinde bulunurmusunuz almak istediğim sırtlık mont ile bağımsız olmasinı istiyorum ona göre önerilerde bulunursanız sevinirim iyi forumlar

Yeni mesajlar