Arama sonuçlarınız

1. mozgur

Korumalı motosiklet eldiveni ne kadar gerekli?

Dün akşam kafama takıldı. Motosiklet eldivenlerinin üzerindeki korumalar ne kadar gerekli? Şöyle bir ürün buldum. http://www.aliexpress.com/item/New-Hot-selling-Men-Circuit-Full-Finger-Leather-Gloves-98202-07VM-Free-shipping/32373981717.html Alıp almamak arasında bu yüzden kararsız kaldım...
  2. mozgur

İzmir/Menemen girişi kaza. Bilgisi olan varsa tanıklık yapılır.

Bu gün yazlıktan dönerken eşim bir kazaya şahit olmuş. Olay şu şekilde gelişmiş: Bir taksi sürücüsünün çanakkale yönünden menemen girişinde motosikletliyi sıkıştırması sonucu yolun dışına atmış(2-3 metrelik kot farkı olan toprak bir alan). Allahtan arkadan gelen bir motosikletli arkadaş...
  3. mozgur

Vitesi boşa alma sorunu

TVS Apache motorumda vitesi boşa alma problemi yaşıyorum. İlk olarak geçen yağı elle değiştirdim. Repsol 10W40 sentetik kullandım. O zamandan beri motor çalışırken çok ender boşa alabiliyorum. Motor stop ettiğinde sorun yok. Tık diye geçiyor boşa. Sonrasında dün Motul'a attığım e-posta ya...
  4. mozgur

Neden ışıklarda araçların arkasında durmamalıyız

Kırmızıda geçtiğini fark eden bayan sürücü adayı, hatasını düzeltmek isterken de bir motosikleti ezdi. Beraberinde öğretmeni ile trafiğe çıkan kadın sürücü adayı, kırmızı ışıkta duramadı. Uyarı üzerine aracını geri almaya başlayan çaylak öğrenci, bu sefer de fark etmeden bir motosikleti hedef...
  5. mozgur

İzmirden selamlar

Merhaba. Aranıza yeni katıldım. Ne yazacağıma dair de hiç bir fikrim yok. (: Şimdilik selamlar herkese (:

Yeni mesajlar