Arama sonuçlarınız

1. oggomoggo

Orjinal Egzozda İşlem Olup Olmadığı ?

Merhabalar. Motosikletim Mt 07. Motosikletini yaklaşık 3 sene önce 2. el olarak aldım. Tarafımdan Egzoza hiçbir işlem yapılmadı. Böyle birşeyi yapmam da. Bugün girdiğim çevirmede Orjinal Egzozumda işlem olduğu söylenerek 30/1-b den ceza kesildi. Ceza sorun değil. Tabii ki işlem var ise ceza...
  2. oggomoggo

Garantiden Çıkmak ?

Arkadaşlar Pulsar 200ns kullanıcısıyım. 10 bin bakımının tahminen 250 tl civarı tutacağını öğrendikten sonra bakımlarımı kendim yapıp garantiden çıkmayı düşünüyorum. Ne dersiniz. Fikirleriniz benim için önemlidir. Yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  3. oggomoggo

Acı Tablo: 2015 Yılı Ölümlü ve Yaralanmalı Trafik Kazaları İstatistikleri

Merhaba Arkadaşlar. Bugün Karayolları Trafik Güvenliği Daire Başkanlığının hazırladığı 2015 yılına ait Ölümlü ve Yaralanmalı Trafik Kazalarına ait istatistik Raporununu inceledim. Ne yazık ki 2015 yılında Toplam 78,198 Kazanın 6,596 sı Motosiklet sürücüleri tarafından yapılmış. Bu sayı toplam...
  4. oggomoggo

330 D Kordura Kumaş dayanıklılığı?

Arkadaşlar Kappa 330 d kordura kumaştan kışlık korumalı motosiklet ceketi almayı düşünüyorum. Fiyatı çok uygun geldiği için aklımı çeldi. Sürtünmeye dayanıklılığı ne kadar tatmin edicidir acaba? 330 d kordura kumaştan mont veya pantolon kullanan arkadaş varsa yorumlarıyla sevindirirler.
  5. oggomoggo

Özür

Merhaba Forum dostları. Daha motosiklete başlamadığım yıllar. 2013 Ağustos ayı. Bayram öncesi tatil için ailecek arabayla İzmirden Didime gidiyoruz. Söke ovasında arkamdan yavaş yavaş bir motosikletli yaklaşmakta. İçimde motosiklet tutkusu olduğundan, dikiz aynasında tek farı görünce ara ara...
  6. oggomoggo

200 cc Seçimi (Duke200-Pulsar200) ?

Mayıs ayında inşallah 200 cc'ye geçiş yapacağım. Ancak bir türlü karar veremedim. İkinci el Duke 200 mü yaksa sıfır km Pulsar 200 ns mi?
  7. oggomoggo

10 Nisan İzmir 390 Duke Testimi İptal ettim.

İzmirde bugün yapılan KTM test günlerinde 390 Duke için 18:00 da test sürüşüm vardı. Ancak üzülerek rezervasyonumu iptal ettim. Şu an almak isteyan arkadaşlar varsa ellerini çabuk tutsunlar. Sistemde 18:00 duke 390 ve 250 için açık.
  8. oggomoggo

Elektrik sorunu mu Akü mü?

Arkadaşlar dun motorumu park ettim.1dk sonra kontağı çevirdiğimde göstergeler ve Işıklar yanmadı. Çok yakındaki tamirciye kadar iterek götürdüm. Kontağı cevirdim herşey normaldi.Eve geldim. Park etmek üzereyken ışıklar ve gösterge göz kırpmaya başladı. Korna çalmıyor. Sinyaller fasilali...
  9. oggomoggo

Motosiklet Pantolonu sorunsalı

Merhaba Arkadaşlar. Motosiklet pantolonu konusunu hala neticelendiremedim. Fikirlerinize ihtiyacım var. Aşağıdaki ürün 3 mevsim kullanılabilen bir pantolon.Ancak içliği de mevcut. Bedenim X-XL arası. Bu pantolonu XL beden alıp kışın normal pantolonun üzerine giyip, yazın ise içliksiz kullanmayı...
  10. oggomoggo

Yandan Fermuarlı Kışlık Korumalı Pantolon Hk.

Merhaba arkadaşlar Kışlık Korumalı pantolon arayışında şöyle bir pantolonla karşılaştım. Çoğunlukla işe geliş-gidişte kullanacağımdan dolayı pratik olması dikkatimi çekti. Ancak korumaları ve kumaşının soğuk-yağmur geçirgenliği konusunda şüphelerim var. Kullanan arkadaşlardan yorum yapan...
  11. oggomoggo

Honda CB125e için Motul 3000 10w40

Motorumu ilk aldığımda Motul 5100 serisi 10w40 aldım. Sipariş verirken aldığım satıcı bu yağın uygun olduğunu söyledi.2000 Km kullandım. Eski yağa göre vites geçişleri daha yumuşak bir hal aldı. Şimdi tekrar yağ değişimi yapacağım. Motul 3000 serisi 10w40 almayı düşünüyorum. 5100 serisi ile...
  12. oggomoggo

İyi Bayramlar

Tüm Forum Ailesine ve Sevkidklerine İyi Bayramlar dilerim.
  13. oggomoggo

Bot arayışında son durak.

Merhaba Arkadaşlar. Bot arayışımın son durağı Riderdenim Oniks oldu. http://www.motosikletim.com.tr/RIDERDENIM-ONIKS-BOT-41,PR-7502.html Acaba kullanan arkadaş var mı? Günlük kullanımda rahatsızlık vermeyeceğini düşündüğüm için almayı düşünüyorum. Ayrıca motosikletim.com.tr den alışveriş...
  14. oggomoggo

Puma En Route Motorsiklet Botu Hk.

Merhaba arkadaşlar. Ekipman tamamlama süreci gerçekten sıkıntılı ve maddi olarak zorlayıcıymış. Yaklaşık 300 TL 'lik bütçemle araştırmalarımın sonucunda bu botu buldum. http://www.n11.com/puma-en-route-mid-brown-motosiklet-botu-P54072114 Korumaları ile ilgili pek ayrıntı bulamadım. Diğer...
  15. oggomoggo

Buji Konusunda Tavsiye

Kullandığım Honda CB 125 e kataloğunda NGK CPR7EA-9 standart, CPR8EA-9 ise uzun süre yüksek hızlarda sürüş için şeklinde önerilmiş. Acaba CRP8EA-9 kullansam bir sıkıntı olur mu. Sonuçta sürekli uzun süreli yüksek hızda kullanamayacağım. Aramalarımda net bir sonuca ulaşamadım.Bilgisi olan...
  16. oggomoggo

Korumalı Kot Pantolon Seçim Önerisi olan?

Arkadaşlar Korumalı Kot Pantolon konusunda kararsız kaldım. Riderdenim, Tech 90 ve Truimph arasında bir türlü karar veremiyorum. Kullanan arkadaşlarlardan tavsiyede bulunabilecekler varsa makbule geçer. Tech 90 Fiyat olarak biraz daha uygun gibi ama ucuz olsun ne olursa olsun mantığıyla hareket...
  17. oggomoggo

Motorsiklet Maceramdaki İlk Dostum.

Merhaba Arkadaşlar. Foruma yeni üye oldum. Mt macerama yaklaşık 1 ay önce aldığım dostum CB125e ile başladım. Forumu dolaştığımda yeni mt sahibi olan arkadaşlara resim paylaşılmadığı için sitem edildiğini görünce paylaşımda bulunayım dedim :) Herkese Kazasız Belasız sürüşler dilerim.
  18. oggomoggo

Yazlık Eldiven Tavsiyesi

Merhaba Arkadaşlar. Yazlık Eldiven konusunda kafam epeyce bir karıştı. En son Dainese Desert Poon da karar kıldım. Korumalarının yeterli olup olmadığı konusunda kullanan veya bilgisi olan arkadaş var mı acaba? Ya da sizlerin kulandığı tavsiye edebileceğiniz başka modelleri paylaşırsanız...
  19. oggomoggo

40ından sonra motorsiklet aşkıyla burdayım

Merhaba arkadaslar. 40. yasgunumden sonra tutuldugum motorsiklet askinin sonucunda gecen hafta aldiğim Honda cb125e ile araniza katildim. Tum arkadaslara kazasiz surusler dilerim.

Yeni mesajlar