Arama sonuçlarınız

1. karadenizz

Askerlik Sebebiyle Satılık RTR 150-

Merhaba arkadaşlar,motorum temizdir,bizden birilerine gitmesini istiyorum. İlan linki
  2. karadenizz

Temiz RTR 150- Motosiklet-2015 çıkışlı-Garantili-Bakımlı-Yeşil

Temiz RTR 150- Motosiklet-2015 çıkışlı-Garantili-Bakımlı-Yeşil Forumdan arkadaşlara yardımcı olabilirim.:bestmt:
  3. karadenizz

MOTO GÖRSEL ŞÖLEN-Biraz Kafamız Dağılsın-Günceleme-

Merhaba dostlar..MT arşivde gezinirken bir abimizin 2012 deki 33. Bangkok Uluslararasi Motor Fuarından resimleri tekrar eklemek istedim. Hem kafamız dağılsın,hem foruma yakışır konular olsun .. HAZIR MIYIZ ! Sonuna kadar bakmayı ihmal etmeyin.. :)FOTOLAR - FİYATLAR 2012 yılına aittir.Ağlaşmayın...
  4. karadenizz

Yaşamak ve Ölmek Arası

Ölüm adeta burnumuzun dibinde! Bir gün varız, bir gün yokuz.. Hayatı dolu dolu ve zevkle yaşamak gerek.. https://www.facebook.com/borayeter/videos/838500799564404/ Bazı anlarda söylenecek söz yoktur.1.04 - 0.47 gibi Cenabet gezmeyin :cherry:
  5. karadenizz

Çalıntı Motorlar Parça Olarak Satılıyor..

Abiler kardeşler sahibinden.com da gezinirken hasarlı ilanlarda 3 adet sağlam motor parça olarak satılıyor ilan tarihi şubat 2015 ve haziran 2014 fakat ilan veren isimleri değişik, numaralar aynı belki bir arkadaşımızın motoru olabilir.Benim motorum fln diye yorum atmayın derhal polise...