Arama sonuçlarınız

1. RyuujinJakka

Icon variant + interkom

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar. Kaska interkom bağlantısını bir şekilde yaptım 2 haftadır kullanıyorum fakat kulaklıklar kulaklarımı aşırı eziyor buffla balaklavayla bi nebze acısı azalıyor ama yine de rahatsızlık verici. Var mı bu ikiliyi kullanan? kulaklıkların tek uygun...
  2. RyuujinJakka

Yedek nefes kutusu aksesuarı

Herkese iyi forumlar, kask için satılan bu ürün ne işe yarar ?:silent:
  3. RyuujinJakka

Icon variant yardım

İyi akşamlar bi icon variant alıcam fakat alt çene hava girişinin açma kapatma tuşu bozuk bana çok sıkıntı yaratır mı? Yanlardakiler sağlam 0 ürün.
  4. RyuujinJakka

Ehliyet A2 mi? A mı ?

Öncelikle herkese merhaba, 2015 yılında sürücü belgesi dosya mı aldım. Fakat emniyete 1-2 kaç kez gidip ehliyet almaya çalışsam da tatsız olaylar oldu almadım. şu aralar tekrar gidicem. 2015 yıllı dosyamda ve sağlık raporumda a2 yazıyor 2016da gelen yeni sistemle bana A mı verirler yoksa A2 mi...
  5. RyuujinJakka

Ekipman + Motor Alım (Yardım)

Öncelikle herkese mutlu yıllar. Motosiklet ve ekipman alıcam, acaba şimdi mi almalıyım yoksa beklemeli miyim? Fiyatlar hangi aylarda düşüyor yükseliyor? yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
  6. RyuujinJakka

Ehliyet Kursu ve Güvenli Sürüş Eğitimi Sorunsalı

Öncelikle merhaba arkadaşlar, daha önce de forumu sık sık ziyaret ediyordum. Artık üye olma vakti geldi aranıza katıldım. Motor tutkusu artık bastırılamaz hale gelmeye başladı. Size danışacağım konu önce ehliyeti mi almalıyım yoksa Honda'nın güvenli sürüş eğitimi 1'i alıp öyle mi ehliyet kursuna...

Yeni mesajlar