Arama sonuçlarınız

1. T

Limitli Güç Versiyonu Nedir?

Yamaha XSR700 modelinde max güç 55kW,limitli güç versiyonu 35kw gösteriyor.Limitli güç versiyonu motor alınırken mi ayarlanıyor yoksa sürüş modu olarak mı veriliyor? http://www.yamaha-motor.eu/tr/products/motorcycles/sport-heritage/xsr700.aspx?view=featurestechspecs ---------- Mesajlar...
  2. T

Ataşehirden Herkese Selamlar

Adım Tolga.21 yaşındayım.Kocaeli üniversitesinde okuyorum.Forumu uzun süredir takip ediyorum ama kendimi tanıtmak hiç aklıma gelmedi.Daha demin girdiğim bir konuda tanışma konusuna değinilince kendimi tanıtıyım dedim.Bu forumda çok faydalı bilgiler var.Merak ettiğim her konuyu aratınca...
  3. T

17 GÜN İÇİN ULUSLARARASI EHLİYET ALMAK GEREKLİMİ

Merhaba burdan uçakla belçikaya gidip arkadasın akrabasının arabası alıp fransa,almanya,hollandaya gitmeyi düşünüyoruz ve hollandadayken motor kiralamayı düşünüyorum.Toplam 17 gün için 415liraya uluslararası ehliyet çıkarmak istemiyorum.Türk ehliyeti ile gidip sorun yaşayan veya kiralama...
  4. T

FC MOTO İLE İLGİLİ

Merhaba 20 haziranda belçikaya gidicem.FC Moto'nın Aachenda mağzası var.Belçikaya çok yakın.İnternetteki fiyatlardan daha ucuza mağzadan alabilir miyim?İnternetten alsam FC Moto kuponlarıyla indirim denk gelebiliyor.Öyle daha mı ucuza gelir.Mağzasından alışveriş yapan veya bilgisi olan varsa...

Yeni mesajlar