Arama sonuçlarınız

1. maxim

Böcek Fobimi Nasıl yenerim..

arkadaşlar yıllardır motor kullanırım yaptığım kazaların büyük bölümü börtü böcek yüzünden.. önümde uşak bir eşşek arısı görsem garaip garip şekiller çiziyorum recep ivedik gibi :cherry: kaç yaşında adamsın demeyin yılandan korkmam ama uçan haşerelere karşı acaip bir fobim var yıllardır...
  2. maxim

Sonunda MT Revenge kaska pinlock vizör buldum..

aylardır kaskıma pinlock arıyordum pinlock vizör gelmiş. ama siyah siyah vizör kışın kullanıma uygunmudur? görüşü kısıtlar mı? yağmurda kapalı havada vs...
  3. maxim

Forumdaki 120 Saniye Kuralı

Arkadaşlar bir çok foruma üyeyim bu forumda daha çok kişi olması ve mesajları hızlı cevap gelmesi açısından buraya da geldim. şimdi başlıkları incelerken hepsine cevap yazma isteği oluştu bende 120 sn beklerken oldukça sıkılıyorum. yetkililer buna bir el atın 60 sn falan yapın :queen:
  4. maxim

merhaba

1976 doğumluyum mustafakemalpaşa'da yaşıyorum. başka forumlara da üyeyim fakat çok çişi olmasından ve daha hızlı cevaplar alacağımdan dolayı motosiklet.net e de üye oldum.
  5. maxim

2 Aylık kullanım için eldiven tavsiyesi

http://www.motosikletaksesuarlari.com/Tex-V009-Italyan-Stil-Surtunmeye-ve-Asinmaya-Dayanikli-Kumastan-Eldiven_16667.html Arkadaşlar kış bitene kadar ucuz yollu eldiven almam gerekiyor çok soğuk ve yağmurlu havalarda arabamı kullanıyorum. bu eldiven işimi görürmü? seneye ciddi bir bütçe ayırıp...

Yeni mesajlar