Arama sonuçlarınız

1. N

küçükyalı hırsızlık girişimi aman dikkat

arkadaşlar selam, dün gece evimin önündeki inazuma F'imi disk kilidi ile kilitleyip bıraktım. sabah kalktığımda motora baktığımda disk kilidinin olmadığını farkettim. disk kilidini kesmişler. kontak kablolarını da kesip düz kontak yapmaya çalışmışlar. işlek cadde olduğu ve sürekli araba...
  2. N

yol arkadaşı aranıyor 02.07.2016 ya da 03.07.2016 istanbul-balıkesir-izmir-aydın

bir arkadaş açmış ben de buradan yürüyeyim bari:) ctesi ya da pazar 150 cc chopper ile beleş köprümüzden izmir istikametine gideceğim. gidecek varsa beraber gidebiliriz. maksimum hız 110 yol üstü tüm lezzet duraklarını bilirim malum 17 yıldır istanbul-aydın yapıyorum düzenli olarak. saat...
  3. N

Zincir Koptu-YARDIM rica ediyorum

arkadaşlar merhaba, işyerimin girişinde ( allaha çok şükür yolda başıma gelmedi, otoparka girerken oldu ) zincir koptu sabah. mekan küçükyalı turkcell plaza. içerenköydeki ustamı aradım abi atla gel diye( z garaj). yok gelemem sen gel ben sana zincir kilidi vereyim işyerinde tak getir buraya...
  4. N

nolan grex 9.1 hakkında

nolan grex 9.1 kullanan var mı arkadaşlar? ben sigara içtiğim için öksürük hapşırık gibi durumlardan dolayı çeneden açılır modelini aldım. 450tl civarı bir miktar vermiştim. ancak rüzgar giriyor. sesten dolayı sıkıntım yok ama rüzgardan şikayetçiyim. küçükken çok sinuzit geçirdiğim için...