Arama sonuçlarınız

1. KoLesT

E-5 de Zincir Koparsa -Zincirleme Kaza

Arkadaşımın başına gelen talihsiz olay.
  2. KoLesT

Arkadaşlar Ucuza Sigorta Yaptırdım

Motorum Bajaj Pulsar Yaş 25 Plaka 41 Dün çoğu sigortacıyı dolaştım en ucuz 570 tl dediler 1200 tl çeken bile oldu. Ben 34 plaka 2013 model hyosung'a bile 508 tl yaptırmıştım. En son Demir Sigortaya buldum ve 192TL yaptırdım şaşırdım açıkcası. Bu sigorta firmasınıda ilk defa duyuyorum :D bilginiz...
  3. KoLesT

Hyosung GT 250 R Satıp Pulsar 200NS Almak

Başlıkta yazdığım gibi şuan kullanmakta olduğum 2013 model 2400km de hyosung gt250 r motosikletim var satıp pulsar 200ns almayı düşünüyorum. Şehir içinde ve uzun yolda daha rahat olmak için tarzımı değiştireceğim aklımda da bana uygun pulsar var. Sizce ne yapayım arkadaşlar sonradan pişman...
  4. KoLesT

Motosiklet Alma Konusunda Çok Kararsız Kaldım

Herkese merhabalar şuan kullanmakta olduğum RKS TİTANİC 150 motosikletim var yanına bir tane daha motor almak istiyorum bütçem 9000 TL zorlasam 10000TL çıkar ama çok kararsız kaldım. Uzun yol için düşünüyorum. Aklımda olan modeller (Biraz tarz farklılığı olabilir) Honda CBR 250r Hyosung GT...
  5. KoLesT

Hem Suçlu Hem Güçlü (Sinir edici)

Bu kadar saygısızlık bu kadar ayılık olur mu. Dün evden çıktım arkadaşıma gidecektim keyfimde yerindeydi, neyse gidiyorum yolda dönel kavşağa yaklaştım hızımı düşürdüm 40-50 arasındaydı yol benimdi ancak hödüğün biri birden önüme atladı ve iyice yavaşladım hafiften kornaya bastım uzunda basmadım...
  6. KoLesT

Aldığım Mont Takımı Ve Eldiven İyimi Sizce

Herkese merhaba daha önceden de bir konu açmıştım o zaman sadece montu almıştım şimdi altını da aldım ve bir de eldiven aldım Türkiye'de satışı yok kullananda yok sanırım Yamaha kalitesi iyimidir sizce ? Montu 400 TL aldım sıfır Yurtdışı satış fiyatı 499$...
  7. KoLesT

Herkese Merhaba

Merhaba arkadaşlar, abiler, kardeşler 25 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum 2008-2013 tarihleri arasında aktif olarak her gün motor üstündeydim kurye olarak 2013 de askere gittim ve gelince de devam etmedin şuan özel bir sektörde orta düzey yöneticilik yapıyorum işim çokta iyi sayılmaz ama idare...
  8. KoLesT

Yamaha Touring Riding Jacket Mont Aldım

Merhaba arkadaslar az önce başlıkta yazan montu aldım satan kişi henüz Türkiye'ye gelmedi dedi 1-2 ay sonra gelcek dedi 400 tl aldım sıfır olarak sizce nasıl fıyatı kalıtesi. Bı tane daha mont vardı aynı yamaha markası deri ama 600 dedı normalde fıyatı tl olarak hesapladıgımda 1200 cıvarı satan...