Arama sonuçlarınız

1. bilal567

170km/h icin nekadar güc gerek?

bir motorsiklet 170km/h görmesi icin nekadar güc gerekir adam 200cc motorla 150 zor görüyü pejo 2 zamanlı tamam o yapar ama 4 zamanlı cg nasıl o kadar hız yapabiliyo rüzgar deliyomu
  2. bilal567

Türkiye yeni gelecek motorsiklet

Neden piyasayı sarsacak? Bunun birçok nedeni var aslında. Bunların başında diğer hiçbir motosiklette görmediğimiz “Hadi Canım!” diyeceğiniz özellikleri barındırması yatıyor. Nedir bunlar? Kırılmaz Plastik Aksam: Evet yanlış duymadınız bu motosikletin çamurluğuna ve karanajına çekiçle dalsanız...
  3. bilal567

motorsiklet garanti nasıl bozulur?

motorsiklet garanti nasıl bozulur? bende ybr var xonfar var kulaktan duyma eyer bir yerine anatar deydimi bozulur garanti dışımı mı kalır
  4. bilal567

A1 ehliyet alabilirmiyim?

Siz direk olarak 24.09.1999 A1 olurmu?
  5. bilal567

ybr sigorta

selam yardım edermisiniz? motor 10.5 devirde yanlşlıkla teker oldu ara taraf yere fan deydi sorna pat diye yere düştü motor konak çeviriyom hic bişey çalışmıyor sorna ayak la çalıştırdık gösterge led gelip gidiyo sinyal sürekli yanıyo devir saati çalışmıyo düdük çalışmıyo motor kesiciye...
  6. bilal567

motosiklet şanzıman

yanış bilgi vermek istemiyorum ama dorumu acaba? benim ybr var motorcu bindi 1 vides 2 vides 10bindevir de 2 den 1 bi aldı motor fireni devreye girdi fln motor acıldı dedi caşışırken zor calışıyodu şimdi tek sefer gazı kapatınmı tepki yüksek olurdu azaldı videslerde deviri daha seri görüyü
  7. bilal567

sentil çakısı ?

sentil çakısı almaya gitim 0.05 0.10 0.20 öyle devam ediyo ybr sibop ayarı 0.08-0.10 ama adam böyle sibop olmaz dedi motor calşmaz dedi o 0.80 1.00 dir o dedi hangisi doru
  8. bilal567

YBR 125 servis

Selam motorum 6.000km de daha bir kere servis yüzü görmedi Konya/Beyşehir de servis yok ehliyet de yok ben /yağ/filitre/gidon/firen sapı/xenon far/ aldım Xenon hariç bunları kaç para işlik ister sibop/ve karbüratör /temizlenip ayar yapılacak.:santa::silent:
  9. bilal567

YBR tork kaybı

Selamaleyküm Ybr125/2014 model/5500km Motor çekiş kalmadı toprakta bile pati çekmez hale geldi. Karbür memesi temizledim sonra geri taktım cekiş eh işte güzel Ama önceden 100 çok seri geliyordu Ama temizlendikten sonra 6-7devir sonra yavaş geliyor Motorcu ya sordum fazla hava dan...
  10. bilal567

YBR 125 hava kaçırma

Bu gün karbüratör temizlemeye calştım sadece ortadaki şeyi söktüm temizledim sonra geri toplar ken hava filtresi karbüratör arasındaki boru cıktı silikonlu muş geri topladım şimdi motor 80-100 zor görüyi ama çekiş artı hız düştü Neden kaynaklanıyor olabilir 7bin devirde den sorna çok yavaş...
  11. bilal567

Motorsiklet ilk çalıştığında egzozdan su vermesi

Bende ybr125 2014 model saba jikle ceklili egzoza elini koyuyom elim su oluyor Bide jiklede iken gaz yememesi normal mi
  12. bilal567

Wr125 ws crf 250

Herkes wr125 al diyor değer kayıp etmiyor diye. Amaha Honda çok güclü ve pahalı kararsız kaldım wr125 çok güçsüz fiyat uygun :pr: kararsız kaldım Hangisi
  13. bilal567

125cc en güclü motor tavsiyesi

125cc en güclü motor tavsiyesi istiyorum a1 ehliyet yasası cıktı ben ehliyetsiz yaklaşık 1 sene ybr 125esd kulandım artık bana gücsüz geliyor 125 arasında en güclü 15kw gecmiyen motor varmı acaba:pr:
  14. bilal567

Ybr sibop ayarı

Tamiciye gitim adam 600 1000cc motor lara bakıyor dedim beniki cin deyil gitik Sikayet ne dedi 20tl yakıtla 70km gidiyor dedim bekle sosu dedi sorna sibop kapanı actı raskele yarm tur sıktı Şimdi bu adam numarasız raskele sıktı Benden 30tl para aldı şimdi bu adam işi biliyormu Kusura...
  15. bilal567

ybr ön kaldırma 2 vites

Ben 1.vites Kesici Ye Sokuyom Debriyaj Cat Saliyom Motor Boguluyor Neyse Devir 5-7 Teker Geliyor Bogulmadan 2 Vitesle Bin Türlü Yol Dendeim Gelmiyor 3 Kisi Bindik Gene Gelmedi Direk Boguluyor Motor ilk Motorum Ybr Baska Ybr Bin Medinm Milet 100cub Motor Da Tek Kisi şah Yapiyor Ben Yapamiyorum...
  16. bilal567

ybr 125 esd fazla yakıyor

ben kısaca özet geceyim motor 1300 km yağ deyişti 2500 yağ deyişti şimdi 2600 km de motor 20tl yakıt atıyorum 70-80 km gidiyor sordum motor sohuken cok yer dedi neyse tm sorna 40km yol yaptım depo yarıladı resmen 7-9 devir arası kulanıyom uzun yol tamirciye sordum siboplar sıkı dır dedi...
  17. bilal567

ybr hararet yapcak kadar ısınıryor

selam ybr-2004////km14000 km de bay taş gibi çalışıyor ybr-2014////km2300 km de yeni ben 2004 ybr bindim 7-10 devir kulandım durdum sıcaklık yok denecek kadar az 2014 ybr bindim 7-10 devir kulandım durdum motor resmen yanıyor :D sıcıklı bacağımda hisetim tamirciye sordum yeni...
  18. bilal567

ybr parca

bana bu parca tehmin etmem lazım
  19. bilal567

kuba cita ws ybr 125

kuba cita ws ybr 125 kapıştık cita beni farka bodu ben 100 gecemedim adam 140 yaptım diyor ama ben ibre yalan söylüyor dedim bu ybr dalga gecitler ybr sinirlemeye başladm şimdi 5,300 para boşunamı verdim ben:pr:
  20. bilal567

Kuba RAVAN YENİ çıkmış

Kuba yeni RAVAN Modelini Çıkarmış baya tork makinesi :bounce: AYNI bildimiz YBR bu motor UCACAK 16 KADAR tork var MOTOR Hacmi 137 cc Motor Tipi 4 Zamanlı Silindir Tek Silindir Maksimum Güç 10.88 Hp 8000 rpm Yakıt Sistemi Karbüratör Ateşleme C.D.I. Ateşleme Soğutma Hava Soğutmalı...

Yeni mesajlar