Arama sonuçlarınız

1. S

Buji neden patlar ?

Arkadşlar bende 100 lük cup motor var yokus yukarı cıkarken frene basılmış gibi yavaşlayıp boğuyordu kendini daha yeni de karbüratör değiştirmiştim rolanti ve hava ayarından kaynaklanan bir sorun olacagını düşünüyordum neyse rolantiyi bu sefer iyi ayarladım 1 den 2 ye attım baya iyi gidiyodum...
  2. S

Yamaha ybr 125 in sıfır modeli çin malımı japon malımı

S.a arkadaslar bu ybr lerin 2014 veya 2015 modelleri çin malımı yoksa japon malımı eğer kullanıyorsanız yorum yapabilirmisiniz sağlamlık hız yakıt açısından nasıl? şimdiden teşekkürler
  3. S

Depodaki benzin yok olmuş

S.A arkadaşlar bi hafta önce karbüratörü söküp temizleyip geri taktım depoyu doldurdum gayet iyiydi 4 gün sonra bi bastım marsa tık yok depoya baktım tam takır kuru bakır 1 damla bile benzin kalmamış bende karbüratörden şüpheleniyorum bana bu konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz ?
  4. S

Eskişehirde motosiklet ustası önerirmisiniz

Arkadaşlar motosikletim bayır yukarı çıkarken kaçırıyor birde 2 den 3 e geçerken ses çıkarıyor eğer eskişehir de bildiğiniz ve memnun kaldığınız bir ustayı önerirmisiniz
  5. S

!!!!! LÜTFEN ramzey 100 cup yardım

Birgün motor yağını değiştiriyim dedim altta iki tane vida vardı küçük olanı söktüm uzun bir yay ve üstünde 4 tane delik bulunan bir çubuk demir düştü bende ellemedim bidaha onları nasıl takabilirim lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler...

Yeni mesajlar