Arama sonuçlarınız

1. S

Yıllar sonra..

Merhabalar; Bugün burada bir hesabım olduğu ve eskiden açtığım konular aklıma geldi ve zor da olsa kullanıcı adımı bulup giriş yaptım. Konularımı okurken çok duygulandım ve tekrar girip konu açmak istedim. 2015 senesinde ailemi ikna edip aldırdığım cbf150 konusunu okuyunca o an yaşadığım...
  2. S

Ehliyet hk.

İyi akşamlar. Az önce kanal d de stajer ehliyet hakkında bir haber vardı.10eylül den sonra kayıt yaptıranlar stajer ehliyet olarak geçecekmiş. Bunun bir doğruluğu varmıdır? Doğruysa 10 eylülden sonra sınav olacak mı, yoksa 1 Ocak 2016 mı beklenecek? Bu konu hakkinda birsürü konu var ama...
  3. S

Kaza tehlikesi

Merhaba bugün basımdan gecen olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Bugün trafikte ilerlerken lambalarda durdum. En öndeyim sağ tarafimda scooter lı bi abi vardı. Yeşil yandı ,sağ tarafıma bakmadan gidiyordum ki, sağ tarafımdan korna çalarak gelen arabayı görmemle iki frene aynı anda basmam bir...
  4. S

Asfaltla yakınlaşmak

Merhaba arkadaşlar, dün akşam saat 22.00 sularında Bursa küçük sanayi sitesinden motorumu alıp FSM Bulvarı istikametinde ilerliyordum.Bursa da yaşayanlar bilir. FSM ye dönüşte virajlı bir kavşak var. Kavşağa girmeden hızımı 20km/h düşürdüm. Viraja girerken sağa doğru hafif yatmamla 2metre...
  5. S

Nazara geldik :)

Bugün akşamüstü sıralarında bursa-çalı taraflarında dolaşırken farklı bir yol gördüm ve o yolu takip ettim.Sonra önüme baya taşlı ve yokuşlu bir yol çıktı biraz devam edeyim dedim.Yokuşun yarısına çıkmadan geri dönmeyi düşündüm , o ana kadar herşey güzeldi soldan sağa doğru dönerken hafif ön...
  6. S

Hayalime kavuşmama son haftalarrr

Herkese iyi akşamlar :) Cocukluktan beri gelen motosiklet sevgim için elimden geleni yapıp (Son 1 Sene içinde)bir miktar para biriktirdim.Tabi bu süre içersinde hergün annemin,babamın başlarının etini yedim motosiklet aldırabilmek için.Babam zaten eskiden motosiklet kullanırdı.Tehlikesini...
  7. S

Hayallere giden yolda

Merhaba arkadaşlar (abilerim,ablalarım) yaklaşık 1Senedir okul harçlıklarımdan para biriktiriyorum ve bu para 2000TL yi buldu.Amacım bu parayı sadece motosiklet için kullanmak.Öncelikle bi kask almayı düşünüyorum (LS2 FF351) ama içimde birazda olsa korku var.Evdekiler baya...
  8. S

Bu motor alınır mı ?

Merhaba arkadaşlar.Öncelikle bu motoru yaz sonuna kadar kullanıp satmayı düşünüyorum.(Yeni motor almak için) -Sizce satarken cok zarar edermiyim? -6.000KM de olması sizce bu motor için cokmu? -Biraz pazarlıkla daha uygun bi fiyata alınır sanırım ama bu fiyat normalmi ...
  9. S

A2 Ehliyeti ve Stajer Ehliyet Hakkinda

Merhaba yeni yılda stajer ehliyet kanunu yürürlüğe girilecek deniyordu ama yeni yıla girdiğimizden beri kimseden ses çıkmadı bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim. Birde a2 ehliyeti almak icin 17yasini doldurmak mi gerekiyor yoksa 17yasindan gün almak mi gerekiyor? Örneğin 01.01.1999 doğum...
  10. S

Merhaba Ekipman ve Ehliyet

Uzun bir süredir takipteydim ve artık bende üye olmaya karar verdim.Bursa dan aranıza katılıyorum :) Herkese Merhaba. Çocukluğumdan beri motosiklet hastasıyım diyebiliriz.Kara jawa da sürmeyi öğrendim.Yeni yasayı duyunca bende motosiklet almak için biriktirdiğim paranın bir kısmıyla ekipman...

Yeni mesajlar