Arama sonuçlarınız

1. Mötorhead3

Kaza sonrası motora temkinli yaklaşmak

Merhaba site ahalisi. Yaklaşık 1,5 ay önce 25-30 km hız ile ıslak asfaltta giderken yolun çok hafi alçak kısmına gelmemle motoru yan yatırmam bir oldu.Soğukkanlılığım zararlı derecede olduğundan ve yapılması gerekenleri bildiğimden doğru davranışlarda bulundum.Yardıma gelenler oldu motoru...
  2. Mötorhead3

Superlight 200 almaya gidiyorum (yehhaa)

İlk motorum olacak .motoru bütçeme göre en uygun seçim olacağını düşündüğümden alıyorum.Bobber yapmak istiyorum normalde.alacağım motordada led sinyal far ve ayna gibi modifiyeler mevcut ancak eşim kişisi ve arkadaşlarımdan ötürü tek sele bana uzak bir hayal.motorun fotoğrafları gelecektir.
  3. Mötorhead3

Hayallerin peşinden gitmek :)

İstanbul'dan merhabalar.21 Yaşındayım.B ehliyetimi 18 yaşında almama ve kullanabileceğim bir araba olmasına rağmen trafikte basan afakanlar sebebiyle araba kullanamadım.Babamın vakitsiz vefatı(aslında her ölüm vakitsiz derler)bende Hayatın bir kere yaşanacağı düşüncesini dahada perçinledi ve...
  4. Mötorhead3

Sıfır ayarında SUPERLİGHT 200 mü ? 2.el GV250 mi ?

Merhabalar siteye yeni katıldım.Öncelikle A2 Ehliyet sınavını geçtim kurstan haber bekliyorum.Bu süre zarfında motorlara baktım ancak bütçemin üst limiti 5.500 lira(diğer ekipmanlar tamam sadece motor kaldı.)Bu fiyata neredeyse sıfır ayarında 200 cc superlight alabiliyorum.Ancak GV250'ler cok...