Arama sonuçlarınız

1. VONALI MURAT

50cc takaslı yarış bisikleti

Selamlar motosiklet severler. Çok keyifle kullandığım yarış bisikletimi dizimdeki sakatlık nedeniyle satıyorum. Ilan linkini aşagıya bırakıyorum . 50 cc motosikletler ile takas düşünürüm ...
  2. VONALI MURAT

Ben bu döneme ait olamam..

Henüz 20 yaşında biriyim ve kafayı yemek üzereyim.Olmuyor, bu döneme ait olamıyorum.Yaşıtlarım gibi değilim onların zevk aldığı şeylerden zevk alamıyorum , onların yapmacık gülüşlerine karşılık veremiyorum, yeni modalara pardon tırnak içinde trendlere ayak uyduramıyorum samimiyet...
  3. VONALI MURAT

Üniversite mi? Motor mu?

Öncelikle tüm mt ailesine selamlar :king: Sizlerle bir sıkıntımı paylaşmak ve sizden akıl almak istiyorum :silent: Başlıkta da yazdığı gibi böyle bi araftayım. İzmir ege üni.de iktisat okuyorum henüz birinci sınıfım ve ailem bu uzaklığı dert ediyor samsun19 mayıs üni.ye geçiş yapmamı istiyor...
  4. VONALI MURAT

İzmirde shark kask ?

Selamün aleyküm öncelikle herkese hayırlı akşamlar :king: Allah izin verirse yazın motosiklet hayatıma başlayaçağım ve yaza kadar ekipmaanları tamamlamak istiyorum . shark speed r hoşuma gitti fakat izmirde satan biryer bulamadım kafa ölçümü bilmedğim için netten de sipariş edemiyorum.Yardımcı...

Yeni mesajlar