Arama sonuçlarınız

1. serkanksk

9 Eylül Doğum günün kutlu olsun İZMİR`im

İzmir başta olmak üzere bu cennet vatanı bize bırakan tüm Atalarımızın ruhları şad mekanları cennet olsun.Hepsine bir FATİHA okuyalım arkadaşlar..
  2. serkanksk

Haydi karşıyaka Şampiyonluk çok yakışıcak sana.

Karşıyaka-anadolu efes play off son serisi bu akşam oynanacak.Seri de karşıyakamız 3-1 önde bu maçı alırsak şampiyonuz. Maçı lig tv canlı yayınlayacak maç saati 20:00 Tüm basketboll severlerin dikkatine..
  3. serkanksk

Suzuki c800 satılıktır.En ufak bir sorunu yok.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-sorunsuz-en-ufak-kusuru-yok-214050169/detay/Model yükselteceğim için satıyorum aktif kullanıyorum şu anda en ufak bir sorunu yok arkadaşlar motorun..
  4. serkanksk

Motor Sesine dönüp deli gibi aranan bir benmiyim?

Arkadaşlar hastalık oldu ses duyunca ne olduğunu çözmeye ve deli gibi aranmaya başlıyorum.Siz de durum ne? Ve motor sesinden cc ve model çözen arkadaşlar var.Nasıl bir yetidir bu? :)
  5. serkanksk

İzmir-Çanakkale Şehit gezisi ve kamp.

Merhabalar.Çanakkalede düzenlenen Şehitlere sürüyoruz etkinliğine katılım ve kamp maceramız.Umarım beğenirsiniz.. 21 mart cumartesi sabah 06:00 yola çıkış.İzmir Karşıyakadan.. "][/URL] "][/URL] "][/URL] "][/URL] "][/URL] "][/URL] "][/URL] "][/URL] Kamp yaptığımız yer.Çanakkale...
  6. serkanksk

Ufak bir Sahil Turlaması.İyi seyirler..

Bostanlı-Karşıyaka Arası gopro hero ile çekildi.Havanın da maşallahı vardı.Kullanım hakkında eleştirilere tamamen açığım. :)
  7. serkanksk

İZMİR Özgecan Protesto (18 şubat 2005 saat:19;30.)

Arkadaşlar malum olay.Özgecan kardeşimizin katledilişini protesto amaçlı tüm motorcular olarak İzmir/Gündoğdu meydanında toplanıp Protesto eeceğiz.HErkesin katılaması Rica olunur saygılarımla.. https://www.facebook.com/events/1542769952675124/1543060362646083/?notif_t=plan_mall_activity
  8. serkanksk

Hayatı Alt üst olan adamın gezisi..

onedio da dolaşırken gördüm.Çok güzel bir kompozisyon hazırlamışlar arkadaşlar mutlaka göz atın...

Yeni mesajlar