Arama sonuçlarınız

1. smtaytgn

Yzf r 125 modifiye bilgisi olan arkadaş içeri girebilir mi ?

Öncelikli olarak herkese selamun aleyküm diyorum. Arkadaşlar benim 2014 model yzf r 125im var keyfi olarak modifikasyon yapıyorum ve devamda edeceğim velasılkelam son hızı arttırmak için iridyum buji , hava filtresi ve ön dişli arttır diyorlar . Şimdi ben bunları yapacağım ama ne marka iyidir...
  2. smtaytgn

Arkadaşlar bilgin biri konuya bi bakabilir mi ?

Öncelikle herkese merhabalar , bankaya borcu olduğu için kişi noter satışı veremiyor borcunu kapatıp öyle vermesi gerekiyor . Bu kişi borçlu olduğu halde aracına vekalet yani pay hakkı doğurabilir mi ? Ben bir araç alacağım inşallah anlattığım olay gibi... Araç polis yolu ile satış işlemi...
  3. smtaytgn

Arkadaslar acil yardim bilen arkadas iceri lutfen .

Selamun aleykum iyi akşamlar herkese , bir sorunum var motorsiklet alacağimda motorsiklet alacağım kişinin banka borcu varmış ve satış veremiyormus ben böyle bir vaka ile ilk defa karşılaşıyorum bana artısı eksisi ne olur yazar misiniz borç ödedikten sonra anında satış olur mu ? Fikirlerinize...
  4. smtaytgn

SATILIK MEGELLİ 250R GARANTİLİ TEMİZ, FARKINI BAK GÖR.

ACİL SAHİBİNDEN SATILIK MEGELLİ 250 R GARANTİSİ DEVAM ETMEKTEDİR MOTORUMDA HERHANGİ BİR DÜŞME VEYA KIRIK PARÇA VS YOKTUR(KAPALI GARAJDA MUHAFAZA EDİLİYOR) SIFIR İLE FARKSIZ TEMİZ BİR ŞEKİLDE BAKIMINA ÖZEN GÖSTERMİŞİMDİR ALAN KİŞİYE ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN SATMAMIN TEK SEBEBİ ARKADAŞLAR İNŞALLAH...
  5. smtaytgn

Megelli 250 r almaktan korkmayın arkadaşlar , sorularınızı bekliyorum ...

SELAMUN ALEYKÜM, arkadaşlar konuya bakıp zahmet ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim Arkadaşlar 10 gün önce megelli 250r sahibi oldum bende sizler gibi tereddüt içindeydim almak veya almamak konusunda ama hani bi tarafım al bi tarafım alma diyordu motoru görünce büyülendim . :)) Sonra...