Arama sonuçlarınız

1. yigith

tank pad ve depo pad yapışkanlığı hakkında

Merhaba arkadaşlar, Biraz önce aldığım depo ve tank padlerini yapıştırırken depo padinin yan parçalarının yapışkanlık özelliğini kaybetmiş olduğunu gördüm. Yapışır yapışmaz uçları kalkıyor. Bu parçaları nasıl yapıştırabilirim? Uhu, 404, japon gibi yapıştırıcılar uygulanırsa bir zararı olur mu...
  2. yigith

Honda CBR 250 için alarm

Merhaba, İnternetten motorum için alarm sipariş ettim. Bunu Ankara'da nerede ve ne kadara taktırabilirim yardımcı olur musunuz? Servis her ne kadar akü ve elektronik aksam garanti dışı kalacak biz alarm taktırmanızı istemiyoruz dese de taktırmak istiyorum.
  3. yigith

çok kafam karıştı lütfen yardım edin

Öncelikle hepinize merhabalar, Ben bu ay sürücü kursuna yazılmakla beraber aranıza katılmayı düşünüyorum. 8 senedir B sınıfı araba kullanıyorum ama artık gerek trafik çilesi gerek de eskiden gelen bir tutkuyu daha fazla susturmamak adına motor almaya karar verdim. Aylardır forumları...
  4. yigith

ilk defa motor süreceğim lütfen yardım edin

Merhaba Arkadaşlar, 26 yaşındayım, 7 senedir aktif olarak araba sürüyorum. Aile baskıları nedeni ile hiçbir zaman bırakın motor almayı A sınıfı ehliyet bile almaya cesaret edemedim (en hızlı arabayı al ama Türkiye trafiğinde motor alma deyip durdular) ama içimde hep bir ukde kalmıştı. 1-2 ay...