Arama sonuçlarınız

1. S

Motosiklet kullanirken muzik dinliyor musunuz?

Sehirici kullanimda dikkat daginikligina sebep oluyor mu? Bisiklet ve kaykay surerken muzik dinledim hep, problem yasamadim ancak motosiklette muzik dinlemeye cekiniyorum, hem dikkatim dagilir hem de uyarilari duyamam diye. Sizin bu husustaki yaklasiminiz nedir?
  2. S

2000TL'ye kadar kask onerisi

Bell ve Shoei markalarinda bu fiyat araliklarinda kasklar var ama hangi kasklar daha iyidir hicbir tecrubem yok acikcasi. Suan Nolan marka kask kullaniyorum. Bu fiyata cikmissin uzerine 1000 lira daha ekle Arai mi al dersiniz, yoksa Bell ya da Shoei markalari tavsiye eder misiniz? Model de...
  3. S

Yarin 2. el bir Dragstar 650 alacagim, nelere dikkat etmeliyim [Ilk motosikletim]

yarin motosikleti teslim alacagim, satis oncesi ve sonrasi nelere dikkat etmem lazim, bu konularda cok tecrubesizim, her turlu oneriye acigim.
  4. S

Satilik Sony Action Cam (HDRAS100V/W)

Cihazi bir kac cekim icin kullandim. Cihazin dusmesi, carpmasi yoktur. Hicbir yerinde cizik yoktur. Kullanilmadigi sirada kutusunda gelen housing ile saklandi. Bursa/Ankara elden teslim. Komisyonu eklemek kosulu ile Sanalpazar da acabilirim. Fiyat pazarliksiz...
  5. S

[Fotografli ilan] Kullanilmamis Sony Action Cam (HDRAS100V/W)

Kutu icerigi, faturasi, herseyi tam. Kutu icerigi kontrol edilmek icin kutusu bir kez acildi. Cihaz bir kez dahi calistirilmadi. Bursa/Ankara elden teslim. Komisyonu eklemek kosulu ile Sanalpazar da acabilirim. Fiyat pazarliksiz: 950TL - Takas dusunmuyorum. AEA'in Sony Action...
  6. S

Bir baslangic motoru olarak Duke 390

Merhaba, oncelikle ehliyet sahibi oldugumu, fakat motosiklet konusunda cok az tecrubeli oldugumu belirteyim. Her yerde, motosiklet kullanmaya baslayacak insanlara dusuk hacimli motosikletler oneriliyor, dusuk hacimli motosikletle ogrenmeye baslaminin onemini ve gerekliligini de biliyorum. Fakat...
  7. S

WR250R Vs. KLX 250

Merhabalar, sirf bu konuyu acabilmek adina uye oldum foruma. Internette bolca KLX 250 vs. CRF 250 karsilastirmasi olmasina ragmen, beni pek tatmin eden WR250R Vs. KLX 250 kiyaslamasina rastlayamadim. WR250R ve KLX 250 arasinda gidip gidip geliyorum. Sifir alet almayi planliyorum, ikinci ele...

Yeni mesajlar