Arama sonuçlarınız

1. Pathologyst

Satılık 2005 1000rr

Arkadaşlar maddi sıkıntılar nedeniyle 4 ay önce alıp toplamaya başladığım 1000rr ' ımı satıyorum.Yenisini almak yerine kış boyunca yavaş yavaş toparlarım hem milli sermaye çöpe gitmez, hemde hobi olur düşüncesindeydim. Resimli olarak bir toplama konusu açmayı düşünüyordum aslında ama kısmet...
  2. Pathologyst

15.08.2015 İstanbul - Kütahya - Marmaris Yolculuğuna Yol Arkadaşları

Arkadaşlar merhaba. 15.08.2015 Cumartesi günü saat 15:00'da Halkalı'dan hareket edip Kütahya'ya gideceğim. Orada iki gece konaklayıp 17.08.2015 sabahı saat 06:00 da Marmaris'e hareket edeceğim. Belirtilen gün ve tarihlerde aynı güzergah üzerinde yolculuk planları yapan arkadaşlarla belli...
  3. Pathologyst

sizce ocak ayinda 2000 km yapilir mi?

Arkadaslar merhabalar. Acil bir durum sebebiyle 10-15 ocak arasi bir tarihte marmarise gitmem gerekiyor. Ne zamandirda motorla uzun yol yapmaya hevesim var. Sizce Yuki Spitzer ile bu mevsimde uzun yol yapmak mantikli mi? 100-110 ile fazla sikistirip zorlamadan gidip gelsemde icimdeki yangini...
  4. Pathologyst

siyah cbr 250 caldiranlarin dikkatine

E5 te sefakoy yakinlarinda plakasiz cbr 250 gordum. Motorun sifir olmadigi belli plakalik takili ancak plakasiz ve korumasiz binmis uzerindeki lakin kask vardi ve yanimdan gectigi icin inceleyemedim. Jantlarinda serit olabilir cok emin degilim
  5. Pathologyst

Satilik Yuki Spitzer

Gecen hafta caldirip bu hafta buldugum 3750 km de 2014 model 2 aylik motorum satiliktir. Motorumun yurur aksaminda sikinti olmamakla birlikte calann kisilerin verdigi aksesuar masraflari mevcuttur. Yaklasik 1000 tl civari masrafi oldugunu dusunuyorum. Kendim ugrasip yaptiracak zevkim kalmadigi...
  6. Pathologyst

Beyaz Yuki Spitzer Çalınmıştır. 34 jf 117

2 ay önce satın aldığım ve ilk motorum olanYuki marka Spitzer 250 im 02.11.2014 tarihinde misafirliğe gittiğim kağıthane nurtepe den saat 19:50 de çalınmıştır. Görenlerin duyanların yardımını bekliyorum. Ön kafa sol tarafta kaza nedeniyle kırık vardır ve sol farın hemn altından 2 adet beyaz...

Yeni mesajlar