Arama sonuçlarınız

1. Mr.[T]

Sıfır motosiklet plaka çıkarma süresi hakkında

Malum sigorta fiyatlarindan dolayi sigorta yaptiramadim henuz.kucuk bi yerde yasadigimdan simdilik plakasiz geziyorum.motosikleti aldigim gun faturasi kesildi.20 gun falan oldu. Sorum su: plaka cikarmadan ne kadar sure gezebilirim? Kanuni suresi ve cezasi nedir arkadaslar?
  2. Mr.[T]

Parça Parça veya Tamamı Satılık Ekipman

Cümleten kolay gelsin. Motosikletimi sattığımdan ve uzun süre binemeyecek olmamdan dolayı hepsi sıfıra yakın aksesuarlarım satılıktır.541-533-42-44 dileyene watsuptan resimlerini atarım.Fiyat tekliflerinizi bekliyorum çok öldürmeden :) Linkler ürünleri araştırmanız açısından temsilidir. 1 adet...
  3. Mr.[T]

3000-4000 tl ye scooter tavsiye arkadaşlar

Pcx i satinca ciplak kalmis gibi hissettim kendimi :) Sehir ici kullanim icin sifir scooter tavsiye verin lutfen.butce max 4 bin Ekipmalarim duruyor. Ilgilenen herkese simdiden tesekkurler Hayirli sahurlar
  4. Mr.[T]

Sıfır ls2 neon sarı mont-kask-dizlik-eldiven tam set

motorumu sattığımdan dolayı aksesuarlarım satılıktır. hepsi de 0 durumda bizden gelen olursa indirim yaparım :) http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-mont-sifir-gibi-213173773/detay/...
  5. Mr.[T]

tarz değişikliğinden satılık PCX 150 ekstralı

bizden alan olursa daha çok sevinirim. 7900 e bırakabilirim en son http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-pcx-150-ekstrali-190867573/detay/
  6. Mr.[T]

60 inch led tv yardım

2500-3500 tl arası 60 inch led tv almak istiyorum.kampanya falan denk gelirse hayrına yazıverin ağalar.marka model tavsiyesi de önemle rica olunur. 2. tercihim 55 inch de olabilir sağlam indirime giren ürünler tercihimdir.tv almayı düşünen arkadaşlara da yardımcı oluruz teşekkürler:rendeer:
  7. Mr.[T]

evet mi hayır mı?

bu mesajın altına ilk cevap yazan sadece evet yada hayır cevabı verebilir.cevabından sonra da alt satıra yeni soruyu soracak.evet-hayır cevabı verilebilecek sorular sorucaz. iyi eğlenceler başlıyoruz:mrgreen: aşağıdakinin motoru var mı?
  8. Mr.[T]

siteye giremeyince ben

9. Mr.[T]

pcx 150 ile 2014 yzf 125 takas yapayım mı?

2014 pcx 150 mi 2014 yzf125 le takas yapma fikri girdi beynimin kıvrımlarında dolaşıp duruyor::sas:: rahat mı battı otur totonun üstüne mi dersiniz yoksa takas yapayım mı?yorumlarınızı bekliyorum. Not:%50 artçılı %40 artçısız kullanıyorum motoru .(3 tip insan vardır sayı saymayı bilenler ve...
  10. Mr.[T]

Cümleten Selamın Aleyküm

İzmir den Mert.33 yaşındayım izmirde memurum.Evliyim, bir kız çocuk babasıyım.Ağustos ayı başında Pcx 150:thumleft: alarak aranıza katılmış bulunuyorum.Allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin.

Yeni mesajlar