Arama sonuçlarınız

1. S

Lütfen sinyale dikkat edelim.

Arkadaşlar, Sevgili motosikleti gönül vermiş kişiler. Biliyorsunuz ki hepimiz sinyal vermeyen sürücülerden muzdaripiz. Sinyal vermeyen araç sürücülerine ağza alınmayacak küfürler ediyoruz bir çoğumuz. Bu aynı şekilde motosiklet sürücüleri için de geçerli. Bir çok arkadaşımız motor kullanırken...
  2. S

Yeni motor almak uzereyim, fikirlerinizi bekliyorum :)

Beyler suan ehliyetim yok. Ehliyetim olmadigi icin direk motor almak istemiyorum. Sizce simdilik 15 kilo motosiklet alsam uygun olurmu? Bu arada resimleri unutmusum kusura bakmayin :D
  3. S

Türk Lirası neden değer kaybeder?

arkadaşlar sorum bu. Türk Lirası neden değer kaybeder? son zamanlarda zamlara tepki koyduk çoğu firmaya.( yamaha olsun honda olsun) benim gibi marka fanatikleride kendi markalarını savundular. ama nedir bu işin aslı, astarı. neder kur bu kadar yükseliyo. bundan çok değil birkaç sene önce dolar...
  4. S

BENELLİ hakkında ne düşünüyorsunuz

evet hanımlar beyler bu başlık altında benelli hakkındaki bilgi paylaşılarımızı, ve yorumlarımızı yapalım. çok iddalı makinalar gözüküyo, fiyat olarakta euronun etkisiyle düşük fiyatlı gözüküyo. sitedede bayadır reklamı var ama motorun kendisi yor. 2013 fuarında rks standında sergilenmiş ama...
  5. S

bu ne hırs

motorcu abimizi kim bu kadar sinirlendirmişte adam yanında zımpara makinasıtaşımış :D:D trajikomik bi olay.araba şöförlüğünün hayvanlığınamı kızıcaksın, motorcunun terbiyesizliğinemi kızıcaksın, yoksa adamın zımpara makinası taşımasınamı gülüceksin ::D https://www.youtube.com/watch?v=P4yZlOdUelY
  6. S

cbf 1000fa hakkında ne düşünüyorsunuz

başlıkta dediğim gibi cbf 1000fa hakkında ne düşünüyorsunuz. bence 10 numara şekilli şemalli motor. neden kaldırdı honda. artık getirmiyor buraya. bi kronik problemimi varmış. dermansız derdimi varmış merak ettim aıkcası.:silent::silent:
  7. S

eski model cbr 1215r

merhaba arkadaşlar.ocak gibi ehliyet almayı planlıyorum. aklımda ucuz yollu japon bir ss var.diceksin la napacan o kadar eski model motosikleti. o paraya grenajlı motormu olur/alınır.git çin malı al sıfır. ama hergün 100 km yapacağım için o yürüyen tenekelere binemem.sizce eski nodel bir...