Arama sonuçlarınız

1. TEKNECI

trollere yeni konu onerileri

loeb, turgetson, in flames ozelinde tum mevcut ve gelecekteki trollere yeni konu onerileri; -melekler disi mi erkek mi? -fatih terim GSi ucurur mu? -amerika(lilar) nicin boyle ....? -putin'in annesi buyucu muydu? -kibris savasinda yesil sariklilar uctu mu /kacti mi? -yunanistana girsek kac...
  2. TEKNECI

heyet raporu

3. TEKNECI

Washington DC/ Memorial Day / Rolling Thunder Motorcycle Rally

Memorial Day / Rolling Thunder Motorcycle Rally her yil memorial day nedeniyle amerikanin dort bir yanindan motorcular toplaniyor bu haftasonu seyirci olarak katilicam https://www.youtube.com/watch?v=2lMzZNIw9KY...
  4. TEKNECI

SATILIK UCUZA MOTOSIKLET BAKIM MALZEMELERI

[ SATILIK UCUZA MOTOSIKLET BAKIM MALZEMELERI MOTOSİKLETİMİ SATTIGIMDAN DOLAYI MOTOSİKLET BAKİM MALZEMELERİNİ SATIYORUM. • 1X CASTROL CHAİN CLEANER-400ML CASTROL CHAİN CLEANER SPREY ZİNCİR TEMİZLEME SPREYİ 20TL • 2X WİNKEL KETTEN OİL SPRAY -400ML (2X20TL) • 1X CASTROL GREENTEC BİKE...
  5. TEKNECI

iki ayakli motocross / la mexicana motocross

https://www.facebook.com/lostucanesdetijuana/videos/1082061615199623 https://www.facebook.com/lostucanesdetijuana/videos/1082061615199623
  6. TEKNECI

O'NEAL MOTOSİKLET BOTU - 200TL

O'NEAL KISA MOTOSİKLET BOTU MOTOSİKLETİMİ SATTIGIMDAN DOLAYI MOTOSİKLET MALZEMELERİNİ SATIYORUM. FULL KORUMALI TABANI DEĞİŞTİRİLEBİLİR ORJİNAL AMERİKAN MALI. HİÇ KULLANILMADI. BIR DEFA BİLE DIŞARIDA GİYİLMEMİŞTİR. EN UFAK KIR, LEKE YIRTIK, DEFO VS. YOKTUR. 40-41 NUMARA 200TL ANKARA...
  7. TEKNECI

SATILIK UCUZA MOTOSIKLET BAKIM MALZEMELERI

SATILIK UCUZA MOTOSIKLET BAKIM MALZEMELERI MOTOSİKLETİMİ SATTIGIMDAN DOLAYI MOTOSİKLET BAKİM MALZEMELERİNİ SATIYORUM. • 1X CASTROL CHAİN CLEANER-400ML CASTROL CHAİN CLEANER SPREY ZİNCİR TEMİZLEME SPREYİ 20TL • 2X WİNKEL KETTEN OİL SPRAY -400ML (2X20TL) • 1X CASTROL GREENTEC BİKE...
  8. TEKNECI

COK UCUZA MOTOSIKLET BAKIM MALZEMELERI

COK UCUZA MOTOSIKLET BAKIM MALZEMELERI MOTOSİKLETİMİ SATTIGIMDAN DOLAYI MOTOSİKLET BAKİM MALZEMELERİNİ SATIYORUM. • 2X CASTROL CHAİN CLEANER-400ML CASTROL CHAİN CLEANER SPREY ZİNCİR TEMİZLEME SPREYİ (2X20TL) • 2X WİNKEL KETTEN OİL SPRAY -400ML (2X20TL) • 2X MOTUL MC CARE C2-ROAD ZİNCİR...
  9. TEKNECI

yurtdisina motor gondermek/ihrac etmek…

herkese merhabalar, bu da benim kaderim galiba…!!! daha once 2007 yilinda amerikadan -mecburen- araba getirmistim, ve de izmir alsancak limaninda illallah demistim. o zaman amerikada arabayi gemiye teslim, gumruk vs islemleri 1-2 saat surmustu, ve herseyi kendim yapmistim. bizzat kendi dilimi...
  10. TEKNECI

O'NEAL KISA MOTOSİKLET BOTU / 200TL - yari fiyatina-

O'NEAL KISA MOTOSİKLET BOTU FULL KORUMALI TABANI DEĞİŞTİRİLEBİLİR ORJİNAL AMERİKAN MALI. HİÇ KULLANILMADI. BIR DEFA BİLE DIŞARIDA GİYİLMEMİŞTİR. EN UFAK KIR, LEKE YIRTIK, DEFO VS. YOKTUR. 40-41 (9) NUMARA ANKARA İÇİ ELDEN TESLİM EDİLİR. NOT: YURTDISINDAYIM, LUTFEN...
  11. TEKNECI

!! FULL+FULL, ÇOK TEMİZ, İYİ BAKIMLI, KAZASIZ YAMAHA MT-07 ABS!! 21.500 TL

!!!FULL+FULL, ÇOK TEMİZ, İYİ BAKIMLI, KAZASIZ YAMAHA MT-07 ABS!!! MOTOSİKLETİMİ YURTDIŞI GÖREV NEDENİYLE SATIYORUM. 8000 KM. ABS Lİ MODELDİR. İLK VE TEK KULLANICISIYIM, HAFTASONLARI BİNEBİLİYORUM. BİLİNÇLİ KULLANILMIŞTIR, TEKTEKER, STOPPIE VB. ABUKSABUK ŞEYLER YAPILMAMIŞ, DENENMEMİŞTİR...
  12. TEKNECI

!!!FULL+FULL, ÇOK TEMİZ, İYİ BAKIMLI, KAZASIZ YAMAHA MT-07 ABS!!!

!!!FULL+FULL, ÇOK TEMİZ, İYİ BAKIMLI, KAZASIZ YAMAHA MT-07 ABS!!! MOTOSİKLETİMİ YURTDIŞI GÖREV NEDENİYLE SATIYORUM. 8000 KM. ABS Lİ MODELDİR. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-full-plusfull-cok-temiz-iyi-bakimli-kazasiz-yamaha-mt-07-abs-240244193/detay/
  13. TEKNECI

yıne gereksız bır 2.el fıyat tartısması...

yıne 2.el fıyat tartısması... bılmem ne zaman bıter bu gereksız mevzuu!!! para kazanıp para harcayan, ama hala basıt gunluk ekonomık kuralları, gerceklerı anlamak ıstemeyen bır guruh var bu memlekette!!! =========================================== xxx kardesım merhaba " Bi kere motordaki...
  14. TEKNECI

!! FULL+FULL, ÇOK TEMİZ, İYİ BAKIMLI, KAZASIZ YAMAHA MT-07 ABS!!

!!!FULL+FULL, ÇOK TEMİZ, İYİ BAKIMLI, KAZASIZ YAMAHA MT-07 ABS!!! MOTOSİKLETİMİ YURTDIŞI GÖREV NEDENİYLE SATIYORUM. 8000 KM. ABS Lİ MODELDİR. İLK VE TEK KULLANICISIYIM, HAFTASONLARI BİNEBİLİYORUM. BİLİNÇLİ KULLANILMIŞTIR, TEKTEKER, STOPPIE VB. ABUKSABUK ŞEYLER YAPILMAMIŞ, DENENMEMİŞTİR...
  15. TEKNECI

yeni mi basladin?

bu da boyle bir gunden kalan; bugun ankarada orandan turan gunese dogru motorumla (MT07) trafikte dur-kalk ilerlerken, gerilerden aralardan yardira yardira bir YBR artcisi (esi veya kiz arkadasi idi sanirim..) ile birlikte geldi onume gecti. sonra ikimiz de durduk. ben elimle isaret ederek...
  16. TEKNECI

O'NEAL MOTOSİKLET BOTU (40-41)

O'NEAL KISA MOTOSİKLET BOTU FULL KORUMALI TABANI DEĞİŞTİRİLEBİLİR ORJİNAL AMERİKAN MALI. HİÇ KULLANILMADI. BIR DEFA BİLE DIŞARIDA GİYİLMEMİŞTİR. EN UFAK KIR, LEKE YIRTIK, DEFO VS. YOKTUR. AMERİKADAN EBAY’DEN SİPARİŞ ETTİM ANCAK KÜÇÜK GELDİ BİR BÜYÜK NO.SUNU ALICAM...
  17. TEKNECI

MOTUL KAMPANYA?

haftasonu motoru 2-3 saat boyunca iyice sildim yikadim sampuanladim cilaladim zinciri guzelce temizledim tam zinciri yaglamaya girisecektim ki bir de baktim hic yag kalmamis almayi unutmusum !!! simdi zincir yagsiz yagsiz duruyor asil meseleye gelirsek; toptan motul urunleri ariyorum...
  18. TEKNECI

en azindan…biz de simdilik motorcular birbirini oldurmuyor …

en azindan, simdilik …bizde motorcular birbirini oldurmuyor … texasta motorcu ceteler arasi anlasmazlikta 9 olu, 18 yarali Dispute between biker gangs turns deadly in Waco, Texas http://www.usatoday.com/videos/news/usanow/video/2015/05/17/27515531/
  19. TEKNECI

sert bot nasil yumusatilir?

su botlari aldim; 2015 O'Neal Element Shorty Mx Off Road Dirt Bike ATV Quad Racing Motocross Boots http://www.ebay.com/itm/281621925850?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=580624400775&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT ama cok sert vites degistirmek icin ayak bilegim oynamiyor bile. ozellikle bilek...
  20. TEKNECI

O'NEAL MOTOSİKLET BOTU / 9 NUMARA (40-41)

O'NEAL MOTOSİKLET BOTU / 9 NUMARA (40-41) yenisinin parası için bunu satmam lazım. fiyatı düşürdüm... O'NEAL kısa motosiklet botu full korumalı tabanı değiştirilebilir orjinal amerikan malı. hiç kullanılmadı. bir defa bile dışarıda giyilmemiştir. en ufak kir, leke yırtık, defo vs. yoktur...

Yeni mesajlar