Arama sonuçlarınız

1. scoozy

American Choppers Oyunu

Arkadaşlar,belki takip edeniniz vardır..Discovery Channel da bi program var American Choppers diye..onun bilgisayar oyunu çıkmış,bugün elime geçti,biraz oynadım..çok hoşuma gitti..carier mod falan eğlenceliye benziyo..motorların sesleri falan harika..Moto gp tarzından sıkılanlara şiddetle...
  2. scoozy

İşsiz Kaldım..İş arıyorum

Arkadaşlar bugün itibariyle işsizim..çok ta ters zamanda işsiz kaldım,taksitler falan..Çevrenizde benim gibi elemanlara ihtiyacı olanlar varsa bana bildirebilir misiniz? *26 Yaşındayım ve bekarım *Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunuyum *Orta seviyede İngilizce biliyorum *Bilgisayar...
  3. scoozy

ASYA motorun yeni modelleri sitesinde yayında!

Arkadaşlar asyanın yeni modellerini bi görün derim..150T 19A tatlı geldi gözüme...
  4. scoozy

Scooter iterek çalışır mı?Acil yardım bekliyorum

Arkadaşlar,wuxi marka scooterım var..mondial 151rs ve asya 150t ile aynı olan modelinden.bir aydır kullanmıyorum ancak 2günde bir 15-20 dk çalıştırıyorum olduğu yerde..en son c.tesi günü çalıştırdım..salı gününden beri çalışmıyo..elle ve ayakla çalıştırmayı denedim,bi türlü olmuyo,hiç...
  5. scoozy

kalkışta gelen ses!!!!

ya arkadaşlar bende wuxi scooter var 150 lik,hani şu mondial 151 le aynı olan..kalkışta sanırım kayıştan gelen bi ses var,çok kulak tırmalıyo..onu nasıl yok edebiliriz? Not:servise git demeyin lütfen,servisle kavgalıyım...

Yeni mesajlar