Arama sonuçlarınız

1. M

Herkese tekrardan motorumla birlikte merhaba

Arkadaşlar merhaba.Uzun süredir forumda sorular sordum herkes gibi 2 3 motor tercihinin arasında kaldım fakat sonunda isteğime ulaştım.İnanılmaz bir mutluluk hem böyle bir şeye sahip olmak hemde motor sürme keyfi.Apache baktım olmadı,kuba asya motorların muadillerine baktım olmadı.Bari scooter...
  2. M

Plaka sorgulatmada tescil markası başka yazıyor.

Arkadaşlar merhaba, Haftasonu monial zat motor için görüştük.Öncesinde aklıma gelmedi sorgulatmak sonra bakarım diye fakat bir baktım ki sorgulama ekranında markası için jinchenğ yazıyor.Bunun sebebi ne olabilir benim aklıma o motora zat kasası yüklenmiş olabileceği geldi fakat buraya da bir...
  3. M

ikinci el motor alacağım bu hasarlar büyük problem olur mu ?

Arkadaşlar tvs apache modeline bakıyorum yarın bir motor sahibiyle görüşeceğim.Telefonda ön bilgi olarak ön tarafından kazalı olduğunu söyledi. Jant ezilmiş ve amörtisör zarar görmüş dediğine göre parçalar değişmemiş fakat tamir görmüş.Şu an biniyor diye biliyorum.Böyle bir motoru almak problem...
  4. M

Motor önerisi

Arkadaşlar merhaba.bu ve diğer çoğu forumlarda araştırdım ama işin içinden bir türlü çıkamadım.İlk defa motor kullanacağım.Ben mondial 150 zc scooter ile başlamayı düşündüm fiyat uygunluğundan dolayı fakat yakın çevremdeki motorcular çin malıda olsa vitesli ile başlamamı önerdiler.Bütçem 2500ü...
  5. M

İstanbuldan selamlar

merhaba ben mücahit.İstanbul'da yaşıyorum yeni motor almaya karar verdim fakat doğru bilgileri alabilmek için bu güzel topluluğu internetten buldum.İnşallah en kısa sürede motorumu alıp aktif motorcular grubuna katılacağım.

Yeni mesajlar