Arama sonuçlarınız

1. trapmania

Motosiklet.net android uygulaması

Farkettiğim üzere mt.net'in android uygulaması çok yaygın kullanılmıyor belkide çoğunuz bilmiyor. Gplay'da indirme sayısı 100 şuan için ben indirdim mobilde tarayıcıdan girmekten daha rahat olduğu aşikar canlı sohbet bölümü daha bi güzellik katmış. Gelin şenlendirelim arkadaşlar yayalım...
  2. trapmania

SBK 14 ve 15

Sbk nın bildiginiz üzere pc oyunları vardı sanıyorum son bıkac senedır pc ye oyun cıkmıyor Sbk Generations'la (4yıl serisiyle) bitirdiler. Sbk 14 ve Sbk 15 oyunlarını androidde gördüm ve hemen indirdim. Tabi telefonun azizliginden sadece 14 ü oynayabildim fakat gerçekten çok gerçekçi deneyim...
  3. trapmania

Kawasaki Şarkısı :)

Özellik almancı abilerin rap camiasında arabalarla mercedes bmw vs. klipler çekip reklam yaptıklarına belki rastlamışsınızdır şimdi kawasaki motoruna cekilmiş bi klip summercem isimli türk sanatçı gayet başarılı olmuş :) https://www.youtube.com/watch?v=iYZk6J4Hve0
  4. trapmania

Çok kısa bi sorum var bilenler yardımcı olabilirmi?

Ocak yada şubat ayında Yamaha - Ybr 125 almayı düşünüyorum ve sıfır olacak. Şuanki fiyatı 4200 tl civarında. Ben bu motoru 2015 yılında almayı düşündüğüm için bayilerde bulabilirmiyim yoksa 2015 yılına girer girmez motorlar yenisiyle değişirmi? Bi diğer sorumda şu yıl değişikli 2014 model için...
  5. trapmania

MT Ailesline bir arkadaşımız daha katıldı ve ekipman tam :)

izleyipte gülmeniz dileğiyle iyi bayramlar :) https://www.facebook.com/video.php?v=924505507563775&set=vb.273354499345549&type=2&theater
  6. trapmania

Motosikletle ilgli deneme yazım okur yorum yaparsanız sevinirim :)

Henüz lise öğrenciyim kendi halimde Bişeyler yazayım dedim buyrun :) TÜRKİYEDE MOTOSİKLET (DENEME 1) Türkiye’de motosiklet sürmek başlı başına bir hengamedir. Bu hengame içinde dört tekerlekli araçlar yayalar ve cansız varlıklar olan yollar büyük rol, sorun üstlenmektedir. Motosiklet...
  7. trapmania

Sizce ne olmalıydı?

Sevgili Mt üyeleri bugün A2 ehliyeti için direksiyon sınavına girmiş bulunmaktaydım. Herşey yolunda giderken farklı bi durum oldu Komisyon bana trafikte 40 ila 50 arasında seyret dedi tamam dedim. çıktık yola resimde gördügünüz gibi bi hamle yaptım 70 veya 80 km ye ulaşmıştır hızım. sağdaki...

Yeni mesajlar