Arama sonuçlarınız

1. F

Elcik koruma ve rüzgar

Arkadaşlar merhaba, Kışlık eldiven için eski konuları okudum. Eldivenin tek başına yetmeyeceği, elcik koruma ile rüzgarın kesilmesi gerektiği konusunda hemfikir olunmuş. Elcik koruma kullanan arkadaşlara sorum şu: Revit Sand Pro yazlık eldivenim var. Elcik koruma taktığımda ( Givi, Kappa tarzı...
  2. F

Proofreading/Copyediting

Değerli arkadaşlarım, Doktora tezimin son kontrolü için, son okuma/düzeltme hizmeti verecek anadili İngilizce olan ve bu işi yapan/yapabilecek birini arıyorum. Yaşadığım şehirde iki İngiliz yoğunluklarından dolayı maalesef kabul etmediler. Aranızda daha önce böyle bir hizmet almış, çevresinde...
  3. F

Honda Transalp xl700 va kullanicilari

Arkadaslar merhaba, Forumda arama kisminda aradim oncelikle bu motoru. Benzer klasmanda birkac motosikletle karsilastirma yapilmis, ancak su alistigimiz ve bilgi bulmak icin sık sık basvurdugumuz '........... kullanicilari' seklinde bir baslik goremedim bu motosiklet icin. Velhasili cok az bilgi...
  4. F

Karadeniz'den selamlar

Herkese merhaba; Aranıza yeni katıldım. Sadece forumda değil, motosiklet dünyasında da yeniyim. Samsun'da İngilizce Öğretmeni, Eskişehir Anadolu'da doktora öğrencisiyim. Haftada bir gün Eskişehir'deyim. Evli ve 1 kız çocuk babasıyım. Motosiklet sevdam, ilkokuldayken Jawası olan bir komşumuzun...

Yeni mesajlar