Arama sonuçlarınız

1. Z

Yamaha Bws 125 lik ön ve arka lastik şişkinliği kaç olmalı

Merhabalar arkadaslar, Yamaha Bws 125 lik ön ve arka lastik şişkinliği kaç olmalı...şimdiden teşekkürler ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ---------- Cevap yokmu ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 10:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı...
  2. Z

bws 125 benzin pompası

motoru bugun servise verdim benzin pompası değişecek dediler 500 ile 100 tl arası dediler..acaba servis kazıklıyormu arkadaşlar lütfen cvp veriniz
  3. Z

Bws 125 acil yardım

Merhabalar dostlar motorumla seyir halinde giderken sari ikaz lambasi yandi, ve motorun cekisi acaip derecede dustu hiz yapmadi yagina baktim dolu denecek kadar var lutfen acil yardimlarinizi bekliyorum Tesekkurler
  4. Z

Bws 125 yolda giderken sari ikaz lambasi yandi

Merhabalar dostlar motorumla seyir halinde giderken sari ikaz lambasi yandi, ve motorun cekisi acaip derecede dustu hiz yapmadi yagina baktim dolu denecek kadar var lutfen acil yardimlarinizi bekliyorum Tesekkurler ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı...
  5. Z

A2 ehliyeti hakkında

Merhabalar Ben A2 ehliyeti almak için başvurdum kasım basında yada ortasında sınava girersin dediler acaba tam zamanını nasıl öğrenebilirim teşekkürler
  6. Z

Motor sigortası hakkında

Merhabalar arkadaşlar 125 cc lik yamaha bws aldım annemın ustune annem 55 yasında plaka 01 ne kadar sıgorta parası oderım ve de kazıklanmamam ıcın napmam lazım teşekkurler
  7. Z

Çok acil lutfen yardım

Merhabalar bws 125 lik motorum akusu bıttı yamahaların ozel bır akusu varmı hangı tıp aku alacağım lütfen yardım edermısınız?
  8. Z

Çok temiz ikinci el bws 100 alınırmı

evet sevgili dostlar şehir içinde kullanacağım 2007 model 24000 km de olan bır bws alacağım yorumlarınızı bekliyorum saygılar
  9. Z

Bws 125 mi? d'elight mı

Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak 1.90 boy 110 kg biri olarak sizce hangisini almalıyım başka altarnatif istemiyorum teşekkürler şimdiden
  10. Z

İknci El pcx 150 cc yada 125 cc alınırmı

Merhabalar üstadlar formunuza yeni üye oldum ve bir kaç sorum olacak sizlere.. ben 2011 veya 2012 model pcx alacağım malum limit belli.Alınırmı pcx ikinci el olarak ve nelere dikkat etmeliyim Adanada ikamet ediyorum burda fiyatlar biraz yüksek kısaca önerilerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkürler
  11. Z

İknci El pcx 150 cc yada 125 cc alınırmı

Merhabalar üstadlar formunuza yeni üye oldum ve bir kaç sorum olacak sizlere.. ben 2011 veya 2012 model pcx alacağım malum limit belli.Alınırmı pcx ikinci el olarak ve nelere dikkat etmeliyim Adanada ikamet ediyorum burda fiyatlar biraz yüksek kısaca önerilerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkürler
  12. Z

Scootter Önerisi olan

Merhabalar üstadlar ben scootter motor alacağımda derin bilgilerinize ihtiyacım olacak boyum 1.90 kilom 113 bana uygun çin malı olmayan arıza vermeyen honda yamaha vs.. motor önerilerinizi bekliyorum tesekkurler

Yeni mesajlar