Arama sonuçlarınız

1. ulasoysevinc

CBF 250 mi , RTR 150 (apache) mi ?

Arkadaşlar selam . Uzun uzun düşünmem sonunda iki model arasında kaldım . CBF 250 ve RTR 150 . İlk motorum olacak . Sizce hangisini seçmeliyim ? İlginiz için şimdiden teşekkürler ..
  2. ulasoysevinc

Yardımcı olabilir misiniz ?

Arkadaşlar öncelikle herkese selam ve hayırlı ramazanlar. 3.000 tl bütçem var ve içimde inanılmaz bi istek var motorsikletlere karşı. Kafaya koydum alıcam bitane . zaten bu yüzden üye oldum . piyasada binlerce marka model var ve ben artık işin içinden çıkamıyorum . TVS apache şuan müthiş ağır...
  3. ulasoysevinc

Yardımcı olabilir misiniz ?

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar , hayırlı ramazanlar . Ben henüz bir motor alamadım çünkü henüz hiç bir motora güvenemedim . Bütçemde çok geniş bir bütçe değil zaten .. maksimum 3.000 TL bütçeme uygun bir NAKED motor önerebilir misiniz ? İstediğim sadece bir kaç özelik var 1- Titreşim...
  4. ulasoysevinc

Herkese selam !

Herkese selamlar . Adım Ulaş . Kadir Has Üniversitesinde , IT (yazılım mühendisliği ) okuyorum . Henüz bir motorum yok fakat en kısa sürede bir modelde karar verip almak için resmen gün sayıyorum . Herkese selamlar :)