Arama sonuçlarınız

1. voqka35

İzmir - Buca Hırsızlık Girişimi 2.Deneme

Selamlar, Önceki hırsızlık girişiminin konusu şuradan ulaşabilirsiniz. Aynı eşgaller geldi yine, inat yaptılar herhalde. Kilidi kesmeye çalışırlarken yoldan geçen bir abimiz kovalamış. Ellerindeki makasla koşamadıkları için parka atmışlar makası. Büyük ihtimal makas da çalıntıdır. Polisler...
  2. voqka35

İzmir-Buca Hırsızlık Girişimi

Selamlar, Dün gece 2:30 civarında motosikletimin kilidini 2 kişi hidrolikli kesme aletiyle kesip, motosikletimi çalmaya çalışmışlar. Yan apartmandan hidrolik sesini duyan arkadaş inmiş aşağı sağolsun. Bu yüzsüzler hala devam etmiş kesmeye. Arkadaş da tanıdıklarını çağırmış ve hırsızları...
  3. voqka35

Rider Denim'in "Dalgakıran" Ceketini Deneyen veya Kullanan var mı ?

Selamlar, Rider Denim markasının bildiğimiz gibi kotları çok başarılı ve herkes tarafından tavsiye ediliyor. Dalgakıran adlı iç ceket ürünlerini merak ediyorum, stil olarak bir mekana girdik mi hiç üzerimizden çıkarmamız gerekmeyecek kadar günlük görünümde.Ayrıca pro versiyonunda Sas-Tec...
  4. voqka35

100cc Cup için Lastik Tavsiyesi Lazım

Merhabalar, Babam sağolsun işe daha rahat gidip gelebilmem için 8000km'de 100cc'lik bir motorsiklet almış bana.150km falan kullandım fakat lastiklerin üretim tarihine bakmak yeni geldi aklıma.Haliyle lastikler 5 seneyi devirmiş.Ben de yeni almaya karar verdim.İzmir şartlarına uygun kışın...
  5. voqka35

Çeşmealtı'ndan Selamlar :))

Merhabalar, ben Mert.Yaşım 21 olmasına rağmen bu zamana kadar motorlu araçlara karşı ilgisizdim.Sanırım her gün gazete manşetlerindeki kazalardan dolayı soğumuştum. Fakat ne olduysa birden bir motor sürme isteği geldi ve ehliyet kursuna yazıldım. LS2 kaskım mevcut. Yanına venom mafsallı dizlik...

Yeni mesajlar