Arama sonuçlarınız

1. S

castrol actevo 20w40

Herkese merhabalar, öncelikle muğlada yaşıyorum. bajaj discover 125 st motorsikletimin 3 üncü bakımında bu yağ kondu. pek itimat etmediğim bir yağ fakat, servisin bir bildiği vardır diye düşünüyorum, kullanma klavuzunda 20w50 koyun yazıyor ama kış aynda 10w40 kullandım. arasındaki fark...
  2. S

egzostan siyah duman atma

Merhaba Arkadaşlar, Bu konuyu daha öncede açmıştım ama hala serviste dahil hiçbir tamirci çözüm bulamadı. Sorunum şu. motosikleti çalıştırıyoruz sıkıntı yok. bir süre kullanımdan sonra, mesela; ışıklarda durdum rolantide çalışıyor, hareket etmek için gaz verdiğimde, motor boğularak gaz yiyor...
  3. S

Egzoz dan siyah duman.

Merhaba arkadaşlar, Motosikletim bajaj discover 125 st. öncelikle sorun şu. motosiklet rolantide bir süre çalıştıktan sonra ilk gaz vermede anlık siyah bir duman atıyor. sonrasında birşey yok. birde. o ilk gaz verme sırasında sanki motosiklet boğuluyormuş gibi gaz yiyor. hava ayarı epey açık...
  4. S

Bajaj Dizcover 125 st mi? Hero Thriller mi?

Biliyorum farklı silindir hacimlerine sahip motosikletler fakat güçleri hemen hemen aynı. Sizce hangi Motosiklet ağır basıyor. Ben bajaj kullanıcısyım fakat hiç hero kullanmadım ikisinide kullanan arkadaşlar ne düşünüyor acaba onu merak ettim. ---------- Mesajlar birleştirildi - 19:34...

Yeni mesajlar