Arama sonuçlarınız

1. dadaş-bb

TERTEMİZ ORJİNAL COLUMBIA OMNI-GRIP/HEAT BOT ÜCRETSİZ KARGO

Arkadaşlar botu bir hevesle aldım gerek kalitesi gerekse özellikleri ile üst seviye bir bottur. Bot 2-3 kere giyildi (1 hafta giydim) fakat büyük uzun boğazlı bota alışık olmadığım için kullanamadım o yuzden satıyorum. Erzurum gibi çetin kış şartlarında giyindim ve en ufak bir terleme, soğuk...
  2. dadaş-bb

15 Eylül Salı Günü Turing Moto-Kurye Eğitimine Gidecek Olan Var mı ?

Merhabalar değerli iki teker dostları, 15 Eylül salı günü saat 13:00 - 16:00 turing moto-kurye eğitimine gideceğim. Tekirdağ tarafından geleceğim. Bu taraftan giden varsa birlikte gidelim. Ya da İstanbul avrupa yakasından gidecek olan varsa yardımcı olursa sevinirim birlikte gideriz. Malum...
  3. dadaş-bb

DİFİ XS BEDEN TERTEMİZ VE ELDİVEN HEDİYELİ

MONTTA HERHANGİ BİR YIPRANMA YIRTIK SÖKÜK SÖZ KONUSU DEĞİLDİR. MONT XS BEDENDİR. SOĞUK İKLİM İÇLİĞİ VARDIR. OMUZLARDA KORUMA VARDIR DİRSEKLERDE KORUMA VARDIR SIRT BÖLÜMÜNDE KORUMA VARDIR. BEL KISMINDA CIRTLI BEL AYARI VARDIR. MONTUN ARKA ALT ETEK KISIMLARINDA CIRTLI AYARLARI VARDIR. 2 ADET DIŞ...
  4. dadaş-bb

2. SAHİBİNDEN ORJİNAL VE BAKIMLI YOL ARKADAŞI

MERHABALAR DEĞERLİ MOTOR SEVERLER, MOTOSİKLETİMİ SEVEREK KULLANIYORUM, SATMA SEBEBİM TARZ DEĞİŞİKLİĞİDİR. RESİMLERDEN GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ SÜREKLİ ŞEHİR DIŞI UZUN YOLLARDA KULLANIYORUM. ŞEHİR İÇİNDE KULLANMADIM VE MOTORU YORMADIM. MOTOR ŞUAN BRANDASI ÜZERİNE ÇEKİLİ BİR ŞEKİLDE DURUYOR. İŞ GÜÇ...
  5. dadaş-bb

Dadaş Yollarda 3 - Kırklareli İğneada

Selam olsun tüm iki teker gönüllülerine, Bu gezimde Tekirdağ/Malkara'dan > Kırklareli > Pınarhisar > Demirköy > İğneada > Beğendik köyü sahiline gittim. Toplamda: 425 km yol yaptım. Hızım 90-120 km/h arası Yakıt olarak ortalama 100 km de 3.8 lt / 0.17-0.18 kuruş yaktı. Gezilerimde ki amaç...
  6. dadaş-bb

Satılık Korumalı Mont-Ücretsiz Kargo ve Buff hediyeli

Merhabalar arkadaşlar, Mont temizdir ve herhangi bir sorunu yoktur. Fermuarı ve cırtları sorunsuzdur. Yakasında ve kollarında herhangi bir yıpranma yoktur. Şuan kullanılmamaktadır ve temiz yıkanmış bir şekilde askıda asılı duruyor. İç yağmurluğu aynı zamanda soğuğu da kesiyor. Aralık 2014...
  7. dadaş-bb

Satılık Korumalı Mont-Ücretsiz Kargo ve Buff hediyeli

Merhabalar arkadaşlar, Mont temizdir ve herhangi bir sorunu yoktur. Fermuarı ve cırtları sorunsuzdur. Yakasında ve kollarında herhangi bir yıpranma yoktur. Şuan kullanılmamaktadır ve temiz yıkanmış bir şekilde askıda asılı duruyor. İç yağmurluğu aynı zamanda soğuğu da kesiyor. Aralık 2014...
  8. dadaş-bb

Hyosung GV250 Sürücü Sissy Bar (Sırtlık) Yapımı

Merhabalar arkadaşlar, Motoru aldığım zaman artçı sırtlığı vardı fakat arka çanta alınca çantanın kendi sırtlığı vardı ve diğer sırtlık boşa çıktı. Evde bir köşede duran sırtlığı ne yapabilirim derken sonra uzun yolda sırtımı yaslama ihtiyacı duydum ve bu boşa çıkan sırtlığı sürücü sırtlığı...
  9. dadaş-bb

Satılık Venom Dizlik - Hediyeli

3-5 kere kullandım temiz ve deformesi yoktur. Cırtları temiz ve sağlamdır. Reflektörlüdür. Fiyatı: 35 TL Hediyesi: "Kullanılmamış" neopren maske vereceğim. Motor hayatına son verdiğim için her şeyi satıyorum. 0543 875 12 99
  10. dadaş-bb

Satılık ucuz kamp çadırı - hediyeli

Çadırı 3 kez kullandım arkadaşlar ve temizdir. Zaten ne varsa resimlerde anlattım. Zemin boyutu : 2 m x 2 m dir. Yani içine çift kişilik şişme yatak kurup rahatça kullandım ve boşluk kalan yere de çantalarımı koymuştum. Ön kısımda çift fermuar vardır. Birisi sineklik diğeri ise ana kapıdır...
  11. dadaş-bb

Scoyco depo üstü çanta - hediyeli

Scoyco marka kırmızı renkte satılık depo üstü körüklü çanta. Alt yan kanatlarda 6 adet mıknatıs bulunmaktadır. 2 adet ayarlı bağlantı kemeri vardır. Ana bölme geniş ve aynı zamanda genişletilebilir körüklüdür bavul sistemi gibi. Taşınabilmesi için kulp vardır. Harita gözü, 2 adet yan cep...
  12. dadaş-bb

Satılık korumalı ceket temiz kullanılmıştır. Buff hediyeli

Arkadaşlar resimde gördüğünüz korumalı mont satılıktır. Basit dandik mont değildir arkadaşlar. Aşırı soğuk olmamak şartıyla kışında giyilebilir. İçinde ki yağmurluk takılınca soğuğu kesiyor. Geçen yıl aldım ve bir sezon giydim. Kışın hiç giymedim. Fiyatı : 120 TL'dir. Beden olarak XL fakat L...
  13. dadaş-bb

Dadaş Yollarda-3 (Sezon açılışı)

Merhabalar değerli iki teker dostları, 3 günlük tatili fırsat bilip hem ferdi olarak yarışmaya katılmak (yarışma bahane kamp şahane :) ) hemde Çanakkale turu yapayım dedim ve hazırlıkları tamamladıktan sonra 30 Nisan perşembe saat 16:00 da teker döndü ve yola çıktım. İstikamet olarak Çanakkale...
  14. dadaş-bb

Yeni Akü Alacağım Beylikdüzü ya da Avcılar'da

Arkadaslar suan misafir olarak geldim ve bugun aksama dogru donus yapacagim. Aku alabilecegim yer var mi ? Beylikduzu ya da Avcilar'dan alabilirim dukkan magaza vs neresi var yardimci olabilecek var mi ?
  15. dadaş-bb

Eşi Kapalı Olan Motorcular Kask ve Giysi Kullanımı

Mobilden yaziyorum. Internette arastirdim fakat hic denk gelmedim bu sekilde yorumlara yada konulara. Degerli arkadaslar merhabalar, Bir zamandir aklimi kurcayalan sorular var. Esi kapali olan artci olarak binen var mi ? Kapali dedigim etek pardesu vs degil. normal giyim bol pantol, uzun...
  16. dadaş-bb

Hyosung GV250 Detaylı Temizlik ve Bakım - Resimli (Zincir, Ön ve Arka Dişli)

Selamun aleyküm değerli iki teker dostları, Havalar artık ısınmaya başlıyor ve uzun yolculuklar yapmak için sabırsızlanıyoruz. Fakat yolculuklarımızda bize yoldaş olan ve biz sefasını sürerken o (motorumuz) cefamızı çekiyor yükümüzü taşıyor. O zaman ne yapmalı, motorumuz ne olursa olsun...
  17. dadaş-bb

Hediyeli :) Malzeme ihtiyacı olana gönderebilirim. (Ampül, Ön Dişli, Jant Şeridi)

Arkadaşlar elimde bazı kullanmadığım fazla malzemelerim var. İhtiyacı olan hayrını görsün :) Ptt kargo ile gönderirim diğer kargolar pahalı olur herhalde. Malzemeler bende kargo da sizden :) Ampül: 12V / 35 Watt ve beyaz renktedir kullanılmamıştır sıfırdır. Jant şeridi: 1 kere kullanıldı ve...
  18. dadaş-bb

Uzun yol motoruna geçiş ve seçenekler ?

Kıymetli forum üyeleri ve değerli motosiklet severler, Şunu iyi anladım ki forumun logosunda da yazıldığı gibi "TUTKU YARATIR" sözü gerçekten oluyormuş :) Nasipse şuan ki motosikletimi sattım sayılır 2 gün içinde devrini vereceğim, her ne kadar çan çin çon gibi terimler kullanılsa da ben...

Yeni mesajlar