Arama sonuçlarınız

1. L

batı anadolu turu *cg 125 -2500+ km

Merhaba arkadaşlar. Ben bu yaz bir çılgınlık yapıp 125 cc lik honda cg 125 motorumla uzun yola çıkmaya karar verdim. İlk uzun yol tecrübem olmayacak. Küçük motorla uzun yola gitmenin tehlikelerine ve sıkıntılarına da gayet aşinayım. Bu gezimin öncekilerden tek farkı uzunluk olacak. Şehir içi...
  2. L

A2 ehlıyet yardım

Merhabalar. Ben haftaya A2 direksiyon sınavına gireceğim. Bir terslik olmazsa geçeceğimi düşünüyorum(3bin küsur km tecrübem var). Fakat direksiyon sınavından 3 gün sonra memlekete geçmem gerekiyor(Anamur) ve memlekette motor kullanmam lazım. Kaç gün içerisinde ehliyeti çıkartabilirim ve kursum...
  3. L

Çok basit ama bakılması gereken bir kaza

Geçen yaz yaklaşık 15 km hızla viraj dönerken(yokuş yukarı U donusu bir virajdı) vites düşürdüm. Acemilik işte. Anında kendimi yerde bulmuştum. Tabi zeminin biraz çakıllı olmasının da etkisi vardı. Kaskım ve pantolonum(sürekli 40+ sıcaklığın olduğu Anamur'da anormal) olduğu için şükür çok birşey...
  4. L

Merhabalar

Selamun aleyküm arkadaşlar. Bende aranıza yeni katıldım. Sadece yazları kullandığım 99 model müzelik bir titanım(130 bin civarı) var. Sene içerisinde para denkleştirebilirsem ybr125 veya cbf150 modellerinden birisini almayı düşünüyorum Ama öğrenci olduğumu düşünürsek zor bi ihtimal :D Her türlü...