Arama sonuçlarınız

1. A

180CC Motosiklete 1,75lt Yağ Koymak

Arkadaşlar Rks Rn180 Motoruma İlk bakımını yaptırdım Motorun İçinden 1,75lt Yağ çıktı fabrikayı aradım kesinlikle 1 litreden fazla yağ koymayın dediler. E dedim siz fabrika 1.75lt yağ koymuşsunuz fazla yanlış koyulmuştur yeni motorda sıkıntı olmaz gibi bişeyler söylediler. Özellikle kontrol...
  2. A

Sjcam M10 Plus Test Videoları

Birçok kameranın videolarını incelemelerini izleyerek bi kamera almaya uğraştım neticesinde hepsiburada sitesindeki bir indirim gününde Sjcam M10+ modelini aldım. İyiki de almışım diyorum Görüntü kalitesi fiyatı ile karşılaştırıldığında efsane Artı olarak Kaska housing ile montaj ettim mikrofon...
  3. A

Aksiyon Kameralar ve Outdoor Ürünlerde Süper İndirim.

Merhaba Arkadaşlar uzun zamandır aksiyon kamera almak istiyordum ama fiyatlar yurtdışı fiyatlara kıyasla baya pahallı geliyordu. Bugün rastgele gezerken farkettim www.hepsiburada.com da outdoor ürünlerde %21 civarında indirim var. örnek olarak Sjcam m10 plusda 100 lira civarında indirim dmeek...
  4. A

Süpermoto tavsiyeniz!!

Merhabalar hayalimde olan motorlarin en basinda bir supermoto var. Ama fiyatlar baya ucuk en uygun olani vr125x gibi oda guc olarak beni biraz korkutuyor. Apachi xr250r var ama onunda bulmak cok zor neredeyse int de hic yok. uygun fiyatli bir motor alip kendiniz yapabilirmitiz gibi bi fikir var...
  5. A

Skyteam v-raptor görüşleriniz?

Merhabalar bu motoru kullanan veya inceleyen varmi? Sekil olarak hosuma gitti suzuki vanvan 125 ile ayni gorunuste ama 250cc almayi dusunuyorum fikirlerinizi bekliyorum

Yeni mesajlar