Arama sonuçlarınız

1. B

Yamaha SR 125 acil yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar öncelikle herkese selamlar benim elimde şuan türkiye de nadir bulunan yamaha nın sr 125 modeli var evrak yok yurt dışı oluğu için kazalı sr 125 bulabilirmiyim yada evrak nasıl çıkarabilirim.yada başka nasıl bir işlem yapabilirim bana yardımcı olursanız çok sevinirim.:silent:
  2. B

ALLAH RAHMET EYLESİN.

arkadaşlar bugun sabah saatlerinde düzce tem de arkadaşımız araca arkadan çarpma sonucu yaşamını yitirmiştir.http://www.oncurtv.com/
  3. B

arkadaşlar her keze iyi sohbetler. scooter için yardımcı olur musunuz?

arkadaşlar dediğim gibi scooter alacağım ve çok kararsızım bu konu da bana bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi? Kymco like 200i Agility City 200 i BW's 125 Piaggio Carnaby 200 bana yardımcı olursanız bu modeller hakkında çok teşekkür ediyorum şimdi den.
  4. B

kinetic zx zoom servis kitapçığı arıyorum

arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi kinetic zx zoom kitapçığı olan arkadaşlar internet üzerinden taratıp gönderebiler mi?google da türkçe ve ingilizce çeşitli arama sözcükleri kullanarak aradım ama bulamadım.yardımcı olursanız sevirim.şimdi den teşekkürler.
  5. B

Bu parça ne işe yarar?

s.a arkadaşlar Honda Kinetic motorumda bakım sırasında bir parçanın yanık olduğunu fark ettim, parçayı söktüğüm yer şurası: Üzerinde 5W 9.5 Ω yazıyor, bir tür direnç ama ne işe yarıyor, motora ne gibi bir fayda sağlıyor? Çok aramama rağmen aynı değerlerde olanı bulamadım. 5W 6Ω olanı buldum...

Yeni mesajlar