Arama sonuçlarınız

1. esetabu

CALINTI XMAX 34 UJF 36

Arkadasimin motoru calindi. Paylasirsaniz sevinirim. Arkadaslar selam dun X-Max 34 UJF 36 plakali motorum Gayrettepe Otobus duraklarinin oradan 00.00 - 11.00 arasi calindi. Sol tarafinda yuvarlak bir kopek sticker i vardir goren duyan olursa 0542 218 78 66 no ya haber verirse sevinirim. Ali...
  2. esetabu

Action cam aparatiyla yasadigim tehlikeli tecrube

dun ucmakdereye gittim. saat 1230 1300 gibi yola ciktim. e5i tercih ettim. hizim 80 90 arasi bisey. tam selimpasanin o dandik yolunu bitirip guzel asfalta baglanacagim. son virajdayim. onceki gun de arka lastik inmisti. patlak midir degil midir yok bu indi mi falan derken bi yandan gidiyorum bi...
  3. esetabu

15 haziran persembe 2017 sirinevler kaza

yaklasik 2 saat once sirinevlerde bir kaza yasadim. durmus trafikte sagdan belli bir hizda giderken tam sirinevlerin orda yolun saginda ara ara betonlar var. bir aralik disinda gecilecek yer yok. tam orada sagdan gecerken kamyonet o betonlarin arasindan saga donup yan yola gecmeye calisirken...
  4. esetabu

şile yolu

son zamanlarda sileye giden oldu mu? bu hafta gitmeyi dusunuyorum ama 1 2 ay once yolda calismalar kamyonlar falan var yazmisti biri forumda, bulamadim simdi nerde yazdigini. calisma falan varsa etraf toz pislikse rotami degistirecegim.
  5. esetabu

18 mayis gecesi besiktas barbarosta tek teker yapan varlik

dun gece 22.15 22.30 arasinda ortakoyden besiktasa gidis yonunde besiktasta tam o fotokopicilerin baskicilarin ordan isiklardan saga girdim barbarosa cikmak icin. isiklarda bekliyorum. artcim var. kiz arkadasim. onumde husqvarna bir cross motor. plakasinda husqvarna yaziyordu bi kosede. belki...
  6. esetabu

Bağdat Caddesi Shell Rezaleti

Temmuzda kurban bayraminda, yanlis hatirlamiyorsam 6 temmuz carsambaydi (5 veya 7 temmuz da olabilir ama buyuk ihtimal carsambaydi), basima ilginc bir olay geldi. 2013ten beri motor kullaniyorum. Ilk 6-7 ay opet'ten benzin aldim. Sonra shell'e gectim. Yani yaklasik 2.5 senedir shell'den benzin...
  7. esetabu

Sinanobada Kirmizi NC750 sahibine

Yaklasik 2-3 saat once buyukcekmece sinanobada, mustafa kemal bulvarinda ana caddede, sinanoba duraginin orda park halinde duran kirmizi nc uzerinde iki hanzo takiliyordu. Bi durdum ters ters baktim, onlar da beni fark edince biraz bakistik ve sonra motordan inip yurumeye basladilar. Biraz...

Yeni mesajlar