Arama sonuçlarınız

1. C

riser sıyırıyor yardım lütfen

merhabalar t bir gidonum var standart riserla baglı gidon ileri geri oynuyor baya baya sıkıntılı ne yapabilirim komple degiştirilmelimi
  2. C

intruder 600

Merhabalar intruder 600 kullanıcısı varmıdır almak üzreyim bi kaç konu sormam gerek
  3. C

keeway supershadow 250 karbüratör ölmüş

15 günde bir bujilerimi değiştirip beni gönderen ustadan kurtulup yeni bi usta buldum bugun tamamen söktü motoru heryere baktı temizledi yağladı yine gaz hava ayarı tutmadı karbüratör bul takalım başka çare yok dedi ancak bulamıyorum 350 lira istiyorlar bu motora uygun daha uygun fiyatlı bi...
  4. C

gidon

çatlak olan gidonum sonunda kırıldı gidon araştırıyorum ancak 400 500 lira bunun bi uygunu varmıdır el yapımı filan t veya z gidon bilen varmıdır
  5. C

vites depo ve hava filtresi

merhabalar yeni bi keeway ss250 aldım ancak sorunlar yaşıyorum boş vitesi çok hassas bazen 10 dk ka bulamıyorum eğer devir kaçırıp stop edersem acemi olduğumdan ne olduğunu anlayamadım ayrıca sağdaki hava filtsesinin hortumu baya bi yırtık ordan duman atıyor devir olarak zorladığımda ve satan...
  6. C

keeway sp 150 ve ss 250

merhabalar önerilen bi marka bu başlangıç için sizce nasıldır macar malı imiş çinlere göre iyidir değilmi yardımlarınızı bekliyorum 2 aydır deli gibi motor araştırıyorum
  7. C

salcano SM 250-4 kullanan bilgisi olan varmı

merhabalar bu alet nasıldır yakıtı aksamı arıza durumları nedir ? bi tane 1500km de buldum garaj motoruymuş gidip bakıcam sıfırlandıysa nasıl anlarım acaba
  8. C

ilk motorum olucak lütfen yardım

merhabalar artık 22 yaşına bastım chooper almanın zamanı geldi dedim ama bütçem max 3000 bin suan düşük cc ile öğrenmek istiyorum ama ne almalıyım bilmiyorum çin mallar nasıl sizce'pioner' markası mesela şu ilanı buldum yaşadığım şehre yakın muayene ile birlikte toplam 400 lirada masrafın olcak...