Arama sonuçlarınız

1. H

HADİ ARKADAŞLAR HAVAYA GİRİN BİRZ

http://www.pluslive.info/sekonder/dosya/muhtesem.htm tıklayın :cat:
  2. H

nekadar doğru? ama komik

Gece yarısı tuvalete kalkan bir adam lavaboya giderken evin içinde birini görmüş ve bu kişiye yumruk atmış Meğerse gördüğü aynadaki yansımasıymış.Yumruğu aynaya gelince kesilen eli kanamaya başlamış.Gürültüye eşi uyanmış ve Eşinin elini görünce koşmuş alkollü Pamuk yapıp eşinin yarasına...
  3. H

motora alarm taktıracam

arkadaşlar herkeze merhaba bakırköy güneşli çevresinde motorsiklet alarmı takan motorcu bilen varsa nerede olduğunu mümkünse fiyatını da bildirirse sevinirim.
  4. H

aldığım motorsikletin resimleri

****************************************** + Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir. + Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi...
  5. H

cep telefonu bürokrasisi

arkadaşlar merhaba herkeze bu sabah hacı sabancı lisesinde girdim sınava telefonlar sorun oldu merak ettiğim her okulda bu sorun oldumu ben aöf sınavlarına giriyorum hiç bu sorunla karşılaşmadım insanlar sınav var diye evindemi bırakacak telefonları zaten bizde ya cok sıkı denetim yapılır yada...
  6. H

arkadaşlar merhaba

aranıza yeni katıldım.istanbuldanım makina yedek parça imalatı yapıyorum.Siteyi 2 aydır takip ediyorum motorsiklet almadım daha ama hangi motor nasıl baya takip ettim yazılanlardan kafamda asya 150 t1 var ehliyet sınavına yarın girecem birazda ondan acele etmiyorum gezi resimlerini yollamış...

Yeni mesajlar