Arama sonuçlarınız

1. Yiğit_

r25 alana Action Cam'i hediyemi veriyorlar?

Öncelikle merhaba Nerede saçma sapan motovlog kanalı görsem 10 tanesinin 9 tanesinde r25 var nedir bu r25 motovlog ilişkisi çözemedim.:silent: Gerçenten rahatsız edici olmaya başladı. Şehir içinde red line yapmalar, apaçilik, yayaları rahtsız etme........ hepsi bunlarda artık youtube de karşıma...
  2. Yiğit_

Işık Sigorta

Merhabalar, forum ahalisi sigortam bir hafta sonra dolacak,acentadan teklifler aldım geçen sene Güneş Sigortaya 848 tl bayıldık,aynı şirket şimdi 648 tl teklifte bulundu. Birde ışık sigorta var 418 tl teklifte bulundu. Işık sigorta mağlum cemaatindi devlet el koymuş bu şirkete şuan devletin...
  3. Yiğit_

Ekonamik Krizi Allah Yaratıyor:D (İnsanlar azmasın diye)

Demek bunada bir ekonamik kriz lazım. İyice yoldan çıkmış bu.:mrgreen: Ne günlere kaldık:mrgreen::queen: http://www.milliyet.com.tr/insanlar-azmasin-diye-allah-gundem-2350945/
  4. Yiğit_

Altın Elbiseli Adam Endonezya'ya (Cbr250rr)

Barkın abinin cbr250rr için Endonezya'ya gitmesi iyi olurdu bir çok motor için yurtdışına gitti hatta bajaj için Hindistan'a gitmişti.Bi Endonezya'ya gitse de 250rr'ı iyice bi incelese çok memnun oluruz:wiinkk:
  5. Yiğit_

2017 Yeni Yzf R25R

Cbr250rr'dan sonra malum yamaha tutuştu.Birde gsxr250 ve zx25r'ın geleceği haberleri çıkınca. Yamaha r25 2017 yılında yenilenecekmiş. Ters çatal,yeni fren sistemleri........ Motora bir ''r'' daha ekleyip r25r olacakmış. [/url][/IMG] Bilgi. http://www.motoetkinlik.com/2017-yamaha-yzf-r25r/
  6. Yiğit_

Döviz Kurları Fırladı

euro:3.41 dolar:3.10 Dahada yükselecek gibi görünüyor. Yakında yeni zamlar gelir hayırlı olsun olan yine bize oldu.
  7. Yiğit_

2017 Honda CBR250RR İlk Videosu (Teaser)

Neredeyse 1 yıl olacak ki, hep söylediğimiz bir şey vardı; "CBR250RR Honda'nın 2017 kataloğunda olacak. Ve işte karşınızda Honda’nın ilk CBR250RR motosiklet videosu. Video bir teaser formatında ve yarı aydınlatılmış, kasvetli bir şekilde görülüyor. Sadece 15 saniyelik de olsa, motosikletin son...
  8. Yiğit_

Fan Sorunu

Motosikletim fan açmıyor yakın zamanda servise gideceğim.Fan müşürü bozuk olabilir mi? Birde kaça mal olur bilginiz var mı? Bu arada motoru fazla kullanmıyorum fan bozuk diye:cat:
  9. Yiğit_

Yine Zam

Yzf r25'e yine zam gelmiş heralde malum sitede sıfır fiyatlarını 15.950 yazmışlar.Yamahanın sitesinde bir güncelleme yok.
  10. Yiğit_

Akü

Merhaba Yzf r125 için akü sipariş edeceğim ama akünün özelliklerini bilen var mı?
  11. Yiğit_

Eicma Fuarı

Arkadaşlar fuarla ilgili fotolar ve ya videolar varsa atabilir misiniz?.Birde Cbr 250 rr'la ilgili haberler varmı? bekliyoruz.
  12. Yiğit_

Tokyo Motosiklet Fuarı

Önümüzde ki günlerde düzenlenecek olan tokyo motosiklet fuarında yeni modeller gösterilecek diye biliyorum benimde heyecanla beklediğim bir kaç yeni model var.(Yeni Cbr 250rr gelirse zx25r....gibi bir kaç model) bu modeller gösterilirse seneye satışa sürülme ihtimali yüksek mi yada bir sonra ki...
  13. Yiğit_

250 cc 4 Silindir ss Motosikletler Tekrar mı Geliyor?

Uzun zamandır bu konunun takipcisiyim.600 cc bir ss almaya ekonomik durumum ondan öncesi tecrübem yetmez ondan öncesi de:Paçıkcası büyük motorla uğraşmak istemiyorum.Önemli olan 4 silindir sesini alıp çok tehlikeli olmayan bir motor edinmek.Çıkıcağın en fazla hız 140 civarı olur. Kawasaki'nin...
  14. Yiğit_

Arka Fren Kendini Kapattı.

Bugün Bornova'dan Kahramanlara doğru yola çıktım zincir yağı almak için.Motorda bir tuhaflık olduğunu sezdim gitmiyor alet sürekli öksürüyor,sonra Alsancak garı önünde motorun ısı işareti yandı sağa çektim motoru boşta ileri itmeye çalıştım zor gidiyor.arka fren pedalı kitlendi sanki 1 cm ancak...
  15. Yiğit_

Lotto

İzmir'de bildiğiniz bir lotto şubesi var mı?Bornovaya yakınsa iyi olur.
  16. Yiğit_

Türkiye'de Kullanılan Motorsiklet Hacimleri İbretlik

Öncelikle yüksek vergilerden özelikle Ötv yüzünden dolar kurunun yüksekliği yüzünden motorsikletten iyice soğumaya başladım.Fiyatlar çok tavan düzeyde 250 cc bir motor bile tüm masrafları içinde 16-17 bin gibi meblağlara geliyor.Moted'in maliye bakanlığı ile yaptığı görüşmelerde 250 cc ve üzeri...
  17. Yiğit_

Depoları Doldurun!!

Seçimden sonra benzin fiyatlarının uçuşa geçeceğini düşünüyorum.Bu zamana kadar 5 tl üstüne çıkmaması seçimden dolayıydı.
  18. Yiğit_

4riders Tulum

Bu ürünü kullanan varmı bilgi verir misiniz? http://www.motomaxonlineshop.com/4riders-circuit-horguclu-spor-deri-tulum-pmu3114
  19. Yiğit_

Motor Fan Açmıyor

Motorumun sıkışık trafikte ısı işareti yanıyor.Suyuna filan baktırdım tam makinayı ısıttk ama fan açmıyor müşürü bozulmuş olabilir dedi.Sizce ne yapmam gerekiyor ve kaça patlar bana.
  20. Yiğit_

Malkoçoğlu Firar

1995 yılında Almanya dan kamera getiren Sönmez'in film çekme isteğiyle ortaya çıkan absürd görüntüler.:queen::queen:

Yeni mesajlar