Arama sonuçlarınız

1. O

rks tıtanıc 150 cc ( izmir )

okul masraflarım nedeniyle motorumu satmak mecburiyetindeyim.3300 tl fiyata vermeyi planlıyorum.İzmirde ikamet ediyorum.Düşünenler için numaram 0506 593 22 97.
  2. O

şükürler olsun

yarından itibaren artık motor sahibi biri olucam allah izin verirse... keeway superlight 150 cc alıyorum ve çok mutluyum allah herkese benim gibi bu kadar mutlu olmayı nasip etsin :D:D.benden mutlusu yok şu an ger%un %3ten :D:D
  3. O

skygo teknik servis

arkadaşlar mearaba.ben motor almaya karar verdim ve bu motor büyük bir ihtimal skygo 250-4 olacak. Esas sorum şu.Ben İzmirde oturuyorum ve skygo motor arıza yaptığında izmirde tamir ettirebileceğim ve yedek parça temin ettirebileceğim bir yer varmı yokmu bilmiyorum.Yardımcı olursanız çok...
  4. O

daha ilk motorum!!

Arkadaşlar meraba.şu an cebimde 3000 lira para var ve çok kararsızım.bunun nedeni daha ilk motorum olacak olması.fazla ağır olsun istemiyorum ve yol tutuşu güzel olmalı hep duyuyorum çünkü titreme felan diyolar. yardımcı olursanız sevinirim.
  5. O

İzmir'den sevgiler saygılar

meraba arkadaşlar adım orhun.24 yaşındayım.Aydınlıyım ve İzmirde okuyorum.Tutkusu olduğum motoru almaya çok yaklaştığım için burdayım.Ayrıca aranıza katıldığım içinde çok mutluyum.Herkese selamlar

Yeni mesajlar