Arama sonuçlarınız

1. abdllhgr

Motor seyir halindeyken neden stop eder?

Arkadaslar motorum iki gündür seyir halindeyken stop ediyor.Ardından marşa bastığımda 5. 6. marşta anca çalışıyor.Bakımdan cıkalı 4bin km oldu nedir durum anlamadım.Yardımcı olabilecek olan var mı ? Motorum ktm duke 125
  2. abdllhgr

AKÜ SORUNU

Bu sabah Boğaziçi Köprüsü avruba istikametinde aküm bitti ve yolda kaldım.Sağolsun bi motorcu arkadaş durdu ve beni iple çekerek beşiktaşa kadar götürdü.Aküyü söküp şarj ettirmeye götürdüm ve tekrar taktım.1-2 km kadar yol gittikten sonra tekrar low battery uyarısı verdi motor.Aküde sorun yokmus...
  3. abdllhgr

KTM Duke Arıza Işığı Yandı. Sebep ne oabilir?

Ktm Duke 125 sahibiyim.Bugün işe gelirken motorum kendi kendine devir yükseltmeye basladı.Gazı açtığımda normal bir şekilde çalısırken debriyaja bastığım anda devir yükselip alçalmaya basladı.Bu şekilde işe kadar gelebildim ve arıza ışığı yandı.Suan bi sıkıntı yok çalısmasında sadece arıza ışığı...
  4. abdllhgr

amortisör alçaltma

Selam arkadaşlar ben yamaha wr 125 x alacağım.Yalnız boy sorunum var.Motoru denedim parmak uçlarım değiyor yere.Alçaltma gibi imkanım var mı ? Alçaltma kitleri falan oluyormuş baktım bulamadım bu motor için.Yani her motora uygun olan bu kitlerden var mı ? Çok acil arkadaslar eğer olmazsa...
  5. abdllhgr

Yamaha WR 125X vs KTM 125 Duke

Arkadaşlar ben yamaha wr 125 x ile ktm 125 duke arasında kaldım.Daha önce hiç motor kullanmadım.Anadolu-avrupa arası istanbul içi günlük 40-50 km yol yapacağım sizce hangisi benim için uygundur ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 17:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:37 ----------...

Yeni mesajlar