Arama sonuçlarınız

1. ingilizceci

Sahibinden 20 kmde Asya Scooturk

Hediye gelen Asya Scooturk motorumu satıyorum. Henüz 20 kmde. Araç alacağım o yüzden satıyorum. Fiyat 2500.
  2. ingilizceci

Sorun mu, normal mi bilemedim, 150 mcx roadracer

Herkese merhabalar. 1 hafta kadar önce Mondial 150 mcx roadracer motosiklet satın aldım. Bugun itibariyle 90 kmdeyim. Ama sanırım motosiklet şaşılacak şekilde çok benzin yakıyor. Benzin göstergesinde aşağı doğru eğik 6 çubuk vardı soldan sağa. Ben ilk aldığım gün 5. çubuğa kadar benzin...
  3. ingilizceci

Yaklaşık 1 sene sonra yeniden aranıza katılan, Özlem Hocaa :)

Efendim herkese merhabalar. Bundan yaklaşık bir sene önce ilk motorum olan Yuki yk100 arkadaşla katılmıştım aranıza. İlk motosiklet tecrubemdi o. Tabi bir bayan olarak motosiklet kullanmam çoğu insana garip gelse de ben inadımla önce mondial 100 uag ve 1 hafta önce de Mondial 150 mcx roadracer...
  4. ingilizceci

Yuki YK 100 arkadaş cub hakkında tavsiye

Merhabalar, tanışma konusunda bahsettiğim gibi pazartesi günü Yuki yk100 arkadaş cub aldım. Ehliyetim var ama bu benim ilk motosikletim olduğundan kullanım konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var. Cub kullanmanın püf noktaları nelerdir söyleyebilir misiniz?
  5. ingilizceci

Bir bayan üye daha :)

Herkese merhabalar. İsmim Özlem. Konya-Ereğli'de oturuyorum ve İngilizce Öğretmeni'yim. Bugün itibarıyla uzun zamandır istediğim motosiklet hayalini gerçekleştirmiş bulunuyorum. Fazla bütçem olmadığı için YUKİ YK 100A ARKADAŞ cub alıp aranıza katıldım. Henüz plakam çıkmadı ama bugün alışmak için...

Yeni mesajlar