Arama sonuçlarınız

1. B

Nisan 2014 A2 Direksiyon Sınavını Geçtim :)

27 Nisan 2014 tarihinde direksiyon sınavını geçerek ehliyet almaya hak kazandım, 1. girişimde kazandım çok şükür. B ehliyetim vardı sadece direksiyon sınavına girdim. acaba en erken kaç gün sonra ehliyet alabilirim? yeni sınav sistemi gerçekden dikkat gerektiriyor isteyen arkadaş olursa sınav...
  2. B

motora saldiran kopeklere karsi onlemler ne olmali

su videoyu izledimde basima gelse ne yapardim diye dusundum. Siz boyle bir durumla karsilastinizmi motoru durdurmalimi yoksa hizlanmalimi? Video linki bu;http://www.tarim2023.com/video/karsisina-25-kopek-cikinca.3152/
  3. B

motorsiklet ve kaburga ağrısı ( Yeni başlayanlar)

yeni aldığım motoru arazide yavaş yavaş sürerken motoru döndürmeye çalıştığım sırada motor çok yavaştı acemilik de var motoru sağa doğru yatırdım tabi motor yerler toprakda olsa sert düşmesin diye baya bir güç harcadım, ama 1 gün sonra benim sağ yan kaburga altımda ağrılar oluşmaya başladı dr...
  4. B

Nisan 2014 Ruhsat+Plaka masraflari Sifir motor

bugun mondial xmax 150 motoroma plaka ve ruhsat cikardim bilgi olmasi acisindan paylasmak istedim; Trafik sigortasi: 148tl Soferler odasi dosya almasi: 22tl Trafik subeye : 162tl Plaka basimina: 16,5 tl ucret odeyerek kendim yaptirdim. Not: plakayi aldiktan sonra motora takmak icin ise vida...

Yeni mesajlar