Arama sonuçlarınız

1. Mctavihs

Yok mu şöyle sağlam çanta markası?

Merhaba herkese. Arkadaşlar dragstar xvs 650 sport a uyacak ve kaliteli olan heybe ve arka çanta arıyorum.. Marka olarak yardımcı olursanız sevinirim..
  2. Mctavihs

Dragstar parçaları.

Herkese selam arkadaşlar. Dragstar xvs 650 classic için olan parçaların hepsi xvs 650 sport modeline de uyuyor mu? Örneğin hava-yağ filtresi. heybe demirleri gibi..
  3. Mctavihs

Günaydın herkese. Teller için akıl lazım ??

Merhaba herkese. Dragstarın gaz ve debriyaj tellerini değiştireceğim. Yalnız piyasada platinyum teller de varmış. Bu platinyum tel ile krom tel arasındaki fark nedir ? Bilen varsa yardım edebilir mi?
  4. Mctavihs

Uzun yola çıkmadan önce motora yapılması gerekenler nelerdir ??

Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda İzmir-Denizli arasında bir seyahatim olacak. Bu seyahat öncesi motoruma ne gibi bir bakım uygulamalıyım? Uzun yol konusunda tecrübeli olan arkadaşların deneyimlerinden yararlanmak isterim..
  5. Mctavihs

yardım ve fikir ?

https://www.motoavm.com/ProductDetails/-highway-hawk-68-7009-sinyal/-/637 beyler bu linkteki sinyaller ds xvs 650 sporta uyar mı sizce ?
  6. Mctavihs

Ben bugün Dragstarlı oldum.

Arkadaşlar ben bugün 2001 model 55000 km de bir xvs 650 sport aldım. 250 cc nin üzerindeki ilk motorum bu. Bugün yaklaşık 100 km yol yaptım. Motor bana çok rahat geldi. T gidona sahip bir motor ve gerçekten dragstar insanı sarıyormuş bunu bugün hakkaten gördüm.
  7. Mctavihs

Arkadaşlar Fikrinizi Almak İsterimm.

Merhaba herkese. İsmim ihsan. Ben aranızda yeniyim. Motosiklet kullanmaya 2 yıl önce regal raptor un 125 cclik motoru ile başladım. Bu motoru 1 yıl kadar kullandım ve artık bi dragstar edinmek istiyorum. Bir tane buldum ve bu motor 2001 model 52000 de siyah bir DS xvs650 sport . Sizce bu motoru...
  8. Mctavihs

Arkadaşlar Fikrinizi Almak İsterimm.

Merhaba herkese. Ben aranızda yeniyim. Motosiklet kullanmaya 2 yıl önce regal raptor un 125 cclik motoru ile başladım. Bu motoru 1 yıl kadar kullandım ve artık bi dragstar edinmek istiyorum. Bir tane buldum ve bu motor 2001 model 52000 de siyah bir DS xvs650 sport . Sizce bu motoru alırken...

Yeni mesajlar