Arama sonuçlarınız

1. sodurlu88

Motosiklet ve Video Trendleri

Evet, sohbet konumuz motosikletle ilgili belirli zamanlarda trend olan video içerikleri ve bunların yavaş yavaş sönmesi... Benim için mi böyle yoksa genel olarak benim gibi hissedenler de çoğunlukta mı merak ettim. AEA Barkın'ın rahmetli olmasından sonra youtube de bir sürü motosiklet tanıtım...
  2. sodurlu88

Markalar, Modeller, Sürücüler... (Gırgır Konusu)

Hadi biraz gırgır yapalım, üstü kapalı birilerine laf atalım. Motosiklet marka modelleri ve sürücülerinin karakterlerini kısaca nasıl görüyorsunuz değerlendirelim... İstisnalar olacaktır ama genel hakkında görüşler neymiş merak ettim. Şablon: Marka/Model > Sürücü Karakteri şeklinde olabilir...
  3. sodurlu88

Zıçtı ZaFer bez getir!

Videonun gerçekliğinden emin değilim, instgramda denk geldi ve komik olduğu için paylaşayayım dedim. Zafer Akçay kendiside paylaşmış bu arada. Sanırım gerçek. Konu başlığınıda başka bir başlıktan ç-alıntı yaptım...Hunili dayı telif isterse değiştirelim.
  4. sodurlu88

ABSli ve ABSsiz Motosikletlerde Akseuar ve Kamp Malzemeleri Tavsiyeleri

Bi kere ABS de konu öyle değil, ben kendim eğitimci olduğum için size o şekilde yapmamanızı bol bol alıştırma yapmanızı ve test çözmenizi tavsiye ederim. Diğer konuya geçersek, motosikletlerimizde ve motosikletli gezilerimizde kullandığımız, memnun olduğumuz işlevsel ürünleri paylaşalım. Givi...
  5. sodurlu88

Uzak Durduğunuz Motorlar...

Hadi biraz sohbet edelim, İkinci el motosiklet alırken uzak durduğunuz tercih etmediğiniz motosikletler ve gerekçeniz nedir ? Bakımlı temiz olması açısından değil sormak istediğim, marka yada modelde değil. Örnek veriyorum, almak istediğim motosikletin ilanlarına bakıyorum. Çok temiz de olsa...
  6. sodurlu88

Son Bahar Akdeniz Gezisi

Merhabalar herkese... Hatay'dan arkadaşım Yasin ile uzun süredir yapmak istediğimiz gezi için yaklaşık 2 ay öncesinden sözleştik. 29 Ekim önü işlerimizi ayarlayıp 4 günlük bir gezi yapalım dedik. Ben ve Sami Konya'dan yola çıkacağız ve Yasin de Hataydan yola çıkacak. Neredeyse orta nokta...
  7. sodurlu88

Two Brothers Gezileri

Selamlar herkese, Abi kardeş yaptığımız gezi videomuza bir yenisini ekledik. Videolar uzun ve görüntü üzerine seslendirmeli şekilde. Umarım beğenirsiniz. İlk Video 2016 - Çakıt Vadisi Yeni Video 2023 - Aladağlar Demirkazık - Kapadokya İyi seyirler dilerim.
  8. sodurlu88

Isparta Civarı Rota Tavsiyesi

Merhabalar herkese, içinde bulunduğumuz sonbahar mevsimi motosiklet ile gezmek için en sevdiğim mevsim diyebilirim. Hava ne sıcak ne soğuk, ortam rengarenk. Hafta sonu yaptığım rotayı yakınlardaki motorculara tavsiye ederim. Yolun %90'ı aşırı virajlı, %80inde asfalt kalitesi iyi. Dağ, uçurum...
  9. sodurlu88

Kasten Çarpma! Yer Konya

https://drive.google.com/open?id=0B7NQDQgP1A5VY08yZUdGSFpOY3c https://www.youtube.com/watch?v=K9iPyB2X8_8&feature=youtu.be https://drive.google.com/open?id=0B7NQDQgP1A5VY08yZUdGSFpOY3c Merhabalar herkese, Konya'da gerçekleşen bir olaya ait görüntüleri paylaşıyorum arkadaşlar. Video bana ait...
  10. sodurlu88

KLX 250 2 Günlük Toroslar Gezisi

Merhabalar herkese, Geçtiğimiz yaz Ramazan bayramı sonrasında abim ile gerçekleştirdiğimiz geziden videoları birleştirip kendimizce bir video hazırladık. İmkanlar amatör olunca videoda da hatalar sorunlar olabilir. Uzunca bir video ve sesli izlenmesi gerekli. Neyse uzatmayayım, Buyrun video...
  11. sodurlu88

Suzuki DRZ400S Amatör İnceleme

Merhabalar herkese, hali hazırda kullandığım Suzuki DRZ400 e çektiğim inceleme videosudur. İyi seyirler.
  12. sodurlu88

K1200GT Sürüş ve Tanıtımı

Merhabalar herkese, ilk defa denediğim çekim tarzı ve kendimce K1200GT hakkında bir şeyler anlatmaya çalıştığım video 2 parça olarak aşağıdadır. İyi seyirler dilerim...
  13. sodurlu88

Drift HD Video Örneği

Selamlar arkadaşlar. Kamera almak isteyenlere alternatif video örneği olarak Drift HD modeli ile yapılmış çekimi gönderiyorum. Kamera Yeri Omuz Üstü Motor CBF 1000FA Video formatı MPEGe çevrilmiştir. (Ham hali daha kaliteli) Çekim saati 16:00 gün batımı.
  14. sodurlu88

Karadeniz '14 Video

Selamlar herkese, geçen yılki gezimizden derlenen bir videoyu paylaşıyorum. İyi seyirler... Rota yol vs ile ilgili bilgileri isteyen olursa ayrıca yazarım.
  15. sodurlu88

Ankara'da dolandırıcılık vakası!!!!

Selamlar herkese, bugün başımdan geçen bir olayı sizlere anlatarak bir dolandırıcıyı fişleyeceğim. Dolandırıcının adı soy adı : Levent Köremezli Yaşadığı yer: Ankara E Mail adresi: [email protected] Sattığı Motosiklet: Aprilia RXV 450 Motosiklet Modeli vs: 2010 Model, ~3000km...
  16. sodurlu88

TT600E yada XT600E kullanıclarından yardım...

Merhabalar, eski model bir TT600E almayı planlıyorum. Bu motoru kullanan varmı aramızda, varsa kronik bir sorunu, yakıtı, sağlamlığı ve bakımları hakkında bilgi verebilirmi ? XT600E ile aynı motora sahip bildiğim kadarıyla XT600 kullanıcılarıda yazabilir.. Teşekkürler.
  17. sodurlu88

Karma Offroad

Buyrun... Vimeo linki
  18. sodurlu88

Ipod Touch 4th Generation 8 GB

Merhabalar herkese, Elimde 2 tane ipod bulunduğu için fotoğrafdaki cihazı motosikletle yağacağım gezide benzin kaynağı oluşturmak amacıyla satıyorum. Cihaz kondisyonu çok iyi durumda. Fiyat:200TL Şehir: Konya (elden teslim edilebilir)
  19. sodurlu88

Kawasaki KLX 250S (2010) İnceleme

Merhabalar herkese, 2010 model Kawasaki KLX 250S'i 1-1,5 yıl sürede 10bin km kadar uzun yolda, şehir içinde ve arazide kullandım. Bu süre içinde oluşan görüşlerimi; motosikleti merak edenler yada almayı düşünenler için kısaca anlatacağım. Öncelikle Kawasaki KLX 250S çift maksatlı (dualpurpose)...
  20. sodurlu88

Yeni üyeden 2 video

Merhabalar... İki farklı geziden derlemiş olduğum videolar. İyi seyirler dilerim...

Yeni mesajlar